TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Sarıyer Spor Kulübü’nde eleştirilerin hedefinde olan Teknik Direktör Şaban Yıldırım ile yollar ayrılıyor. Son olarak Yılport Samsunspor’a farklı mağlup olan lacivert beyazlı ekipte Yıldırım ile sözleşme feshedilecek.

Sezona şampiyonluk parolasıyla Teknik Direktör Ahmet Akcan ile başlayan Sarıyer’de, oynanan futbol ve alınan kötü sonuçların ardından yaşanan değişim ile göreve gelen tecrübeli hoca Şaban Yıldırım ile de tablo değişmeyince bir kez daha antrenör değişikliği yaşanacak.

YENİ HOCA KİM OLACAK?

Sarıyer’in Şaban Yıldırım ile sözleşme feshedildikten sonra yeni teknik direktör ile sözleşme imzalanacağı ifade edildi.

YASER YILDIZ İLE YOLLAR AYRILACAK

Geçtiğimiz sezon Sarıyer’in en golcü oyuncusu olan ancak bu sezon ki performansı yoğun eleştiri alan Yaser Yıldız ile de yolların devre arasında ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Geride kalan 15 haftada sadece 2 gol atabilen tecrübeli oyuncu ile de karşılıklı yapılacak görüşmeler neticesinde sözleşme feshedilecek. https://histvideo.com

DEVRE ARASINDA BOMBALAR PATLAYACAK

Kulüp kaynaklarından alınan bilgilere göre, yönetimin play off umudunu koruduğu ve sezon sonuna kadar bir üst lige çıkmak için mücadele edeceği ifade edildi. Sarıyer yönetimi bu kapsamda devre arasında forvet, orta saha ve savunma hattına transfer yapacak. Tecrübeli forvet Yaser Yıldız ile büyük ölçüde yolların ayrılması beklenirken, yerine önemli bir golcünün alınacağı kaydedildi.

SARIYER POSTA