TFF 2. Lig Beyaz Grup’un ilk haftasında Pendikspor’a konuk olacak olan Sarıyer’de son hazırlıklarını tamamlarken, takımdaki sakat oyuncuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor.

2. Lig’de yeni sezon 1 Eylül’de açılıyor. Yarın saat 17.00’da Pendik ile deplasmanda karşılaşacak olan Beyaz Martı, yaptığı taktik antrenman ile mücadelenin hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanı Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun’da takip etti.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NI KUTLADILAR

Zekeriyaköy Tesislerinde yapılan taktik ağırlıklı antrenman, açma-germe hareketleriyle başladı. Çift kale maç ile devam eden çalışmalarda futbolcuların oldukça hırslı olduğu dikkatlerden kaçmadı. Sarıyerli futbolcular ve teknik heyet antrenman sonrası dev Türk Bayrağı açarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

SAKATLIKLAR AKCAN’I DÜŞÜNDÜRÜYOR

Yaptığı transferler ile yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefleyen Sarıyer temsilcisinde, önemli oyuncuların sakatlığı can sıkıyor. Antrenmanlarda futbolcuların hırsı teknik heyetin yüzünü güldürürken, Teknik Direktör Ahmet Akcan, Pendikspor’a karşı sahaya nasıl bir takım süreceği merak ediliyor. Sarıyer’de Özgür Çelik, Ali Türkan ve Mahmut Bilir’in sakatlıkları devam ederken, bu oyuncuların yarın ki maçta forma giymesi beklenmiyor.

SARIYER POSTA