TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Sarıyer Spor Kulübü, yeni sezon için transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çok sayıda oyuncu ile görüşen lacivert beyazlı kulüp ile ilgili son gelişmeler haberimizde...

Geçtiğimiz sezon play - off yarı finalinde elenerek şampiyonluk ümitlerini bu sezona bırakan Sarıyer, iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadı.

TECRÜBELİ OYUNCU SARIYER’DE

Yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi verecek olan lacivert beyazlı ekip, 2019-2020 sezonuna iddialı bir kadro ile girmek istiyor. Sarıyer, bu kapsamda eski Trabzonsporlu Barış Memiş’i kadrosuna kattı. Tecrübeli oyuncu daha önce Adanaspor, Karşıyaka, Kayseri Erciyespor ve Yomraspor gibi takımlarda oynamıştı.

SARIYER’DE HEDEF DIŞ TRANSFER

Mevcut oyuncu kadrosundan bazı isimler ile görüşen Beyaz Martı’da artık hedef dış transferler. Teknik Direktör Ahmet Akcan’ın isteği doğrultusunda çok sayıda oyuncu ile görüşen Sarıyer, gündemdeki bazı futbolculara önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeyi imza attırmayı hedefliyor.

İŞTE GÖRÜŞÜLEN O İSİMLER:

Sarıyer, Fenerbahçe’den forvet oyuncusu Ahmet Han Köse ile Yılport Samsunspor’dan Bünyamin Karataş ve İrfan Başaran ile gerçekleştirdiği görüşmede anlaşma sağlayamadı. Lacivert beyazlı ekip ayrıca Şaban Özel, Abzulaziz Solmaz, Kubilay Akyüz, İsmail Ayaz, Murat Gürbüzerol, Hikmet Bakioğlu, Murat Kayalı ve Cihan Özkaymak ile görüşmelerini sürdürüyor. Beyaz Martı, gündemdeki futbolcular ile önümüzdeki günlerde masaya oturarak transferleri resmiyete dökmesi bekleniyor.

SARIYER POSTA