Yeni sezona iddialı bir kadro ile giren Sarıyer Spor Kulübü, Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'un 3. haftasında da galibiyetle tanışamadı. Beyaz Martı, deplasmanda İnegölspor ile 1-1- berabere kaldı.

Teknik Direktör Ahmet Yıldırım'ı takımın başına getiren ve yaptığı transferler ile mutlak şampiyonluk hedefleyen Sarıyer, 3 puan için çıktığı İnegölspor deplasmanından 1 puan aldı.

3 MAÇTA 3 PUAN!

İnegöl İlçe Stadyumu'nda oynanan müsabakada ev sahibi ekibin genç golcüsü Ahmet Hakan Şahin sahneye çıktı ve 30. dakikada takımını öne geçiren gölü kaydetti. Yediği golün etkisini kısa sürede üzerinden atan Sarıyer, 37. dakikada Mahmut Bilir'in attığı gol ile beraberliği yakaladı. Kalan dakikalarda mücadelede başka gol olmayınca karşılaşma 1-1- sona erdi. Bu sonucun ardından lacivert beyazlı ekip puanını 3'e yükseltti ve haftayı 12. sırada tamamladı. İnegölspor ise 2 puan ile 15. sırada kaldı.

HAKEMLER:

Fatih Tokail, Hüseyin Kıvanç Durmaz, Uğur Başdaş, Emre Bulut

İLK 11'LER:

İnegölspor: Gökhan Siverek, Gökhan Kurumuş, Metin Yüksel, Ahmet Hakan Şahin, Emir Özsoy, Selimcan Temel, Abdulkadir Kuzey, Caner Solmaz, Ogün Çalışkan, Ali Aydemir, Fatih Çiplak

Sarıyer: Ali Türkan, ŞABAN Özel, Savaş Yılmaz, Fatih Gül, Ömer Bozan, Okan Deniz, İlyas Çakmak, Nuri Terliksiz, Mahmut Bilir, Mehmet Cansın Çiçek, Oğuz Yıldırım

Sarıyer ligin 4. haftasında 10 Ekim Cumartesi günü saat 15.30'da Niğde Anadolu FK'yı ağırlayacak.

SARIYER POSTA GAZETESİ