Bir yandan iddialı bir kadro kurmak için transfer harekatı yürüten Sarıyer, diğer yandan 5 Eylül'de başlayacak olan yeni sezon öncesi hazırlıklarını Afyon'da yaptığı kampta sürdürüyor. Beyaz Martı, 3. hazırlık maçında Afjet Afyonspor'a 3-1 mağlup oldu.

Yeni sezon hazırlıklarına Sarıyer'deki tesislerinde başlayan Beyaz Martı, ikinci kamp etabı için geçtiğimiz günlerde Afyon'a gitmişti. Lacivert beyazlı ekip, 27 Ağustos'ta Sarıyer'e gelerek, ligin ilk haftasında karşılaşacağı Ergene Velimeşespor maçının hazırlıklarına devam edecek.

SARIYER POSTA GAZETESİ KAMPTA

Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu takımın kamp yaptığı otelde lacivert beyazlı ekibin çalışmalarını yakından gözlemlerken, yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyor.

TAKIMIN MORALİ YÜKSEK

Yeni transferlerin de kamp süresi boyunca takıma adapte olması hedeflenirken, Teknik Direktör Taşkın Güngör yeni sezonda oynatmak istediği sistemi oyuncularına anlatıyor. Antrenmanlarda oyuncuların oldukça hırslı olduğu dikkatlerden kaçmazken, teknik heyetin ve futbolcuların morali oldukça üst seviyede.

YÖNETİMDEN TAKIMA TAM DESTEK

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Sarıyer'de, yöneticiler de takımın yanında. Yaklaşık 10 yönetim kurulu üyesi takımın kamp yaptığı otelde futbolcular ve teknik heyete destek veriyor.

3 HAZIRLIK MAÇI YAPTI

Bir yandan yeni sezona hazırlanan Sarıyer, diğer yandan da hazırlık maçı yapmaya devam ediyor. Daha önce Aksaray'a mağlup olan, Amed ile berabere kalan lacivert beyazlılar, son olarak Afjet Afyonspor'a 3-1 yenildi. Müsabakanın ilk yarısını yeni transfer Mehmet Bektaş'ın golüyle önde kapatan Beyaz Martı, ikinci yarıya genç ağırlık bir kadroyla çıktı ve sahadan yenilgiyle ayrıldı. Genç oyuncuların performansı teknik heyete umut vermedi. Teknik Direktör Taşkın Güngör, takviye yapılması için yönetime rapor verdi.

"SONUÇLARDAN ZİYADE TAKIMDAKİ GELİŞİM ÖNEMLİ"

Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'na hazırlık maçlarını değerlendiren Teknik Direktör Taşkın Güngör, "Hazırlık kampımız yaklaşık 5 gün oldu. Ayrıca sezon başı çalışmalardaki gecikmenin de eklenmesiyle birlikte 1-1,5 ayı kapsayan süreci biz bu kısa sürede yaşıyoruz. Takımımız birbirine alışmaya, oyun sistemimizi anlamaya başladı. O yüzden hazırlık maçlarında alınan sonuçlardan ziyade takımdaki gelişim önemli. Eğer biz bu sonuçlara odaklansaydık kadroyu hiç değiştirmezdik. Oynadığım 3 maçta da farklı kadrolar sahaya sürdük. Bu sayede genç oyuncularımızın da performansını görme fırsatı yakaladık. Afyon maçındaki 35-40 dakikalık oyunu 70 dakikaya çıkarabilirsek istediğimiz noktalara ulaşabiliriz. İlk 10 dakika oyunu rakibe versek de ilerleyen dakikalarda ağırlımızı koyduk. İkinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle oyundan düştüğümüzü söyleyebilirim. İstediklerimizi sahaya yansıtamadık" ifadelerini kullandı.

"GENÇLERLE TECRÜBELİLERİ HARMANLAYACAĞIZ"

Takımdaki genç oyuncular hakkında konuşan Güngör, "Genç futbolcularımız ile takımdaki tecrübeli oyuncularımızı harmanlayarak bir kadro oluşturmak istiyoruz. Bu ligin bir zorluk derecesi var ve her oyuncu buna kaldıramayabilir. Bu yüzden kadrodaki tüm gençlerle lige gireceğimizi söyleyemem. Dolayısıyla oynadığımız hazırlık maçları bu oyuncuların bize nasıl katkı sağlayacağını görmemiz açısından çok önemli" diye konuştu.

"YÖNETİMİMİZ İLE SÜREKLİ İLETİŞİM HALİNDEYİZ"

Güngör, "Yönetimimiz ile sürekli iletişim halindeyiz. Kadro planlaması, gelecekler, gidecekler ile ilgili fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ne yönetim ne de biz Sarıyer'i zora sokacak hiçbir kararı almayacağız. Burada önemli olan Sarıyer camiasının başarıdır. Bizim görevimiz kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmektir. Biz de bunun için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

SARIYER POSTA GAZETESİ