Sarıyer evinde oynadığı ligin ikinci yarısının ilk karşılaşmasında Kastamonuspor 1966 takımıyla berabere kaldı. Sarıyer karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde kapatmasına rağmen ikinci yarıda yediği golle karşılaşmadan 1-1 berabere ayrıldı.
Sarıyer evinde konuk ettiği Kastamonuspor 1966 takımıyla 1-1 berabere kalarak ligin ikinci yarısına galibiyetle başlayamadı.

İLK YARIYI ÖNDE TAMAMLADI

Yusuf Ziya Öniş Stadyumu’nda karşılaşan Sarıyer - Kastamonuspor 1966 takımlarının maçı öncesi Sarıyer Kastamonulular Derneği yöneticileri her iki kulübün başkanına çiçek buketi verip, başarı diledi.  Dostluk duygularıyla başlayan karşılaşmada Sarıyer ve Kastamonu taraftarları da takımlarını yalnız bırakmadı. Karşılaşmanın ilk gölü Sarıyer’den geldi. 26. dakikada Sarıyer'in kazandığı serbest atışta Hakan Soylu topu kafa vuruşu ile rakip filelere gönderdi: 1-0. Bu golle Sarıyer soyunma odasına önde girdi.

BERABERE TAMAMLANDI

İkinci yarıda her iki takım da rakip fileleri zorladı ancak golü bulan Kastamonuspor oldu. 52. dakikada Faruk Öcal skoru 1-1 yapan golü attı. Karşılaşmanın başka gol gelmeyince dostlukla başlayan maçın skoru da dostane oldu. Her iki takım da 90 dakikanın sonunda birer puana razı oldu.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’taki Sarıyer, bu karşılaşma sonucuna göre 18. haftada puanını 24’e çıkardı ve 9. sırada yer aldı.

http://www.sariyerposta.com/