Sarıyer tribünlerinin önde gelen isimlerinden Ali Osman Delihasan, lacivert beyazlı ekibin sahasında Ergene Velimeşe'ye 3-2 mağlup olmasının ardından sosyal medya hesabından sert bir açıklama yaptı. Delihasan, "Sahte Sarıyerlileri her şeyin farkında olduğumuzun bilincine varmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Konuk ettiği ligde kalma mücadelesi veren Ergene Velimeşe'ye 2-0 öndeyken 3-2 mağlup olan Sarıyer'de taraftar yönetime, teknik heyete ve futbolculara tepkiler gelmeye devam ediyor.

"GİYDİĞİNİZ FORMANIN AĞIRLIĞININ FARKINA VARIN!

Sarıyer tribün lideri Ali Osman Delihasan, kişisel sosyal medya hesabından alınan yenilgi sonrası şu açıklamayı yaptı: "2000’li yılların başından beri süre gelen başarısızlığımız her yıl olduğu gibi bu yıl da devam etmektedir. Geçen sezonun sonlarından itibaren uzak kaldığımız Sarıyer'imize ve tribünlerimize kavuşmayı beklemekteyiz. Bu süreçte kulübümüzde yaşanan tüm olumsuzlukları ve başarılı olmamızı istemeyen tüm sahte Sarıyerlileri her şeyin farkında olduğumuzun bilincine varmaya davet ediyoruz. Sayısız değişen teknik direktörler, yapılan veteran ve amatör transferler de artık sabrımızın son aşamasına gelmesine sebebiyet vermekte. Buradan Başkanımıza, yönetim kurulumuza, malzemecisinden tüm futbolcularımıza son uyarımızdır. Ya kendinize gelin, giydiğiniz formanın, temsil ettiğiniz semtin ağırlığının farkına ve onuruna varın, yada tribünlerdeki ilk maçımızda istediğiniz dilden görüşelim!"

SARIYER POSTA GAZETESİ