Geçtiğimiz hafta Aydın deplasmanından 3 puanla dönerek Kırklareli maçı öncesi moral bulan Sarıyer, evinde 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada berabere kalarak taraftarını üzdü! Karşılaşmaya tutuk başlayan Sarıyer, ilk yarıyı 3. dakikada yediği golle 1-0 yenik kapattı! İkinci yarının başlarında bir gol daha yiyen Sarıyer, bir dakika arayla bulduğu iki golle beraberliği kurtardı!
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Sarıyer evinde ağırladığı Kırklarelispor’la berabere kalarak taraftarını üzdü! Sarıyer, 2-0 geriye düştüğü karşılaşmayı, 2-2 berabere tamamlayarak, yenilmekten kurtuldu. Sarıyer’in gollerini bir dakika arayla Melih Kabasakal ve Emrah Uzun atarken, konuk ekibin golleri Serkan Çalık’dan geldi.

İLK YARIYI YENİK KAPATTI

Yusuf Ziya Öniş Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya tutuk başlayan Sarıyer, henüz maçın 3. dakikasında Serkan Çalık’ın golüyle 1-0 yenik duruma düştü! Daha sonra toparlayan Sarıyer, ilk yarıda kurduğu baskıya rağmen bir türlü golü bulamadı. Sarıyer, maçın ilk yarısını 1-0 yenik kapattı.

2-0 GERİYE DÜŞTÜ!

İlk yarıda bir türlü beraberlik golünü bulamayan Sarıyer, ikinci yarının başında da ilk yarının başlarındaki senaryoyu yaşadı. Maçın 52. Dakikasında Serkan Çalık, takımının ve kendisinin ikinci golünü attı. Sarıyer bu golle 2-0 geriye düştü.

BİR DAKİKA ARAYLA İKİ GOL BULDU

2-0 yenik duruma düşen Sarıyer, bu dakikadan itibaren baskısını iyice artırdı. 58.dakikada Melih Kabasakal ile skoru 2-1’e taşıyan Sarıyer, hemen ardından 59. dakikada bu kez sahneye çıkan Emrah Uzun ile beraberlik golünü buldu:2-2

img_6093Karşılaşmaya Ak Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar ve abisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dünürü Özdemir Bayraktar da karşılaşmayı izleyenlerin arasında yer aldı. Bayraktar'a Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri büyük ilgi gösterdi.

 

Stat: Yusuf Ziya Öniş

Sarıyer: Sadrettin Fırat Kocaoğlu, Hüsnü Başkurt, Mert Kula, Fethi Özer, Fahri Akyol, Erkut Tekinsoy, Cihan Yelirmak, Hakan Soylu, Melih Kabasakal, Yaser Yıldız, Emrah Uzun.

Teknik Direktör: Taner Taşkın.

Kırklarelispor: Oğuz Bahadır, Davut Babur, Celal Aras, Cemal İşleyen, Kağan Timurçin Konuk, Soner Birinci, Enis Çeliksu, Mustafa Soytaş, Nazif Şener, Ahmet Baykal, Serkan Çalık.

Teknik Direktör: Bilgin Erdem.

Hakemler: Bilal Köseoğlu, Mehmet Şengül, Cemal Alpay.