Son haftalarda aldığı sonuçlarla Play-Off yolunda heyecanlanan Sarıyer taraftarına Kırklareli’nden kötü haber! Bu hafta deplasmandaki maça gitmeye hazırlanan taraftarların Kırklareli Emniyet Müdürlüğü’nün aldığı karar üzerine stada alınmayacağı bildirildi.
Sarıyer taraftarına Kırklareli’nden şok! Kırklareli Emniyet Müdürlüğü, bu hafta Pazar günü saat 15.00’da Kırklareli’nde oynanacak olan maç için Sarıyer taraftarını stadyuma almama kararı aldı.

KIRKLARELİ EMNİYETİ’NDEN ŞOK KARAR

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta son üç haftadır aldığı sonuçlarla Play-Off potasına iyice giren Sarıyer’de bu hafta deplasmanda oynanacak Kırklarelispor maçına gözler çevrilmişti. Taraftarlar takımı bu kritik maçta yalnız bırakmamak için otobüslerle deplasmana gitmeye hazırlanırken Kırklareli Emniyet Müdürlüğü’nden ilginç bir karar çıktı. Kırklareli Emniyeti aldığı bu karara gerekçe olarak ise Sarıyer’de oynanan ligin ilk yarısındaki karşılaşmayı neden gösterdi.

İŞTE EMNİYETİN ALDIĞI O KARAR

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Sarıyer Spor Kulübü’ne bildirilen kararda, “26.03.2017 günü saat 15.00’da ilimiz Atatürk Stadyumu’nda Kırklarelispor-Sarıyer takımları arasında gerçekleştirilecek Spor Toto 2. Lig futbol müsabakası ile ilgili olarak iki takım arasında daha önce gerçekleştirilen müsabakalarda Sarıyer futbol takımı taraftarının müsabaka esnasında ve müsabaka bitimi taşkınlık çıkarması gibi bir takım sıkıntılar yaşanmış olup, belirtilen sıkıntıların tekerrür etmemesi için bahse konu müsabakaya misafir Sarıyer Spor Kulübü taraftarlarının alınmamasına karar verilmiştir.”ifadelerine yer verildi.

SARIYER TARAFTARI'NA ŞOK!

http://www.sarıyerposta.com