10339770_10152475109811085_5269654750567294590_nSarıyer Spor Kulübü ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımını, yönetim başkanı Saffet Akkoyun başkanlığında,   yapıldı. Görev Dağılımı;

Hakan ŞENGÜL Başkan Vekili Gökan ZEYBEK As Başkan ( İdari ) Şener FINDIK As Başkan ( Mali ) Tahsin Fırat ÇELİKEL As Başkan ( Tesis.Sosyal ve Proje Geliştirme ) Ferhat GÖÇER As Başkan ( Federasyon Temsilcisi ) Ahmet AKPINAR Genel Sekreter Cemal SARIHAN Genel Kaptan Mustafa MORGÜL Sayman Bayhan YAZGAN İl Spor Müdürlüğü Temsilcisi Atilla GÜNORTA Amatör Şube ve Altyapı Sorumlusu Adnan BAĞRIAÇIK Sağlık İşleri Sorumlusu Habil KIYMET Dış İlişkiler Sorumlusu Muammer AKINCI Taraftar Sorumlusu Bayram Ali KOÇOĞLU Basın Sözcülüğüne getirildi.


Kongrenin ardından yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı.


Yönetim kurulu toplantısında Sarıyer Spor Kulübü'nün 2014-2015 Yılları arasında başarılı bir çalışmanın ne şekilde yapılabileceği konusunda zamanı ve bilgisi itibarı ile transfer görüşmelerini, teknik heyeti ve genel menajeri oluşturacak kadro başkan ve yönetimindeki Hakan Şengül, Ahmet Akpınar, Cemal Sarıhan ve Bayram Ali Koçoğlu görevlendirildi.


thumbs_WoGVaUBMUqFBN2Ju_w550 KAMİL DİZAR SARIYER'DE 

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da uzun yıllar futbol şube sorumlusu olarak görev yapan Kamil Dizar Sarıyer’de

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da uzun yıllar futbol şube sorumlusu olarak görev yapan Kamil Dizar, bundan sonra Lacivert Beyaz renkler için ter dökecek. Dizar’ın Sarıyer’e gelişi spor kamuoyunda geniş yer buldu. Dizar, “ Uzun yıllardır futbolun içindeyim. Sarıyer’in yeniden eski parlak günlerine dönmesi tüm camia el ele vermeliyiz” dedi. BAYRAM1

KOÇOĞLU, "TEK HEDEFİMİZ MUTLAK BAŞARI"

Kulübün basın sözcülüğüne getirilen Bayram Ali Koçoğlu, "Bu heyet derhal toplanarak hızlı bir şekilde genel menajer arayışlarını hedefimize en uygun olan ve başarısı spor kamuoyu tarafından yakinen bilinen Büyükşehir Belediye Spor'u amatör kümeden alıp süper lige kadar taşıyan Kamil Dizar, üzerinde İttifakla karar kılınarak anlaşma imzalanmıştır. Almış olduğumuz bu karar takımımız için en olumlu ve bizi başarıya götüreceğine inandığımız bir karar olduğunu düşünüyoruz, Çünkü hedefimiz başarılı ve keyifli bir sezon sonunda taraftarlarımızla ile birlikte mutlu sona ulaşmaktır. Hiç vakit kaybetmeden Kamil Dizar ile peş peşe toplantılar yapılarak teknik heyet için bu sezon bizi başarıya götürecek ekibin tespiti için çalışmalar başlatılmıştır. " dedi.