Ligde kötü günler geçiren Sarıyer, Ankaraspor deplasmanından da hayal kırıklığıyla döndü. Beyaz Martı, 2-0 öne geçtiği karşılaşmada 10 kişi kalan rakibi ile 2-2 berabere kaldı.

Sezon başından beri istediği sonuçları alamayan ve oynadığı futbolla taraftarından tepki alan Sarıyer, Ankaraspor beraberliğiyle birlikte galibiyet hasretini 6 maça çıkardı.

Küme düşme potası ile 1 puan fark var

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 13. haftasında Ankaraspor'a konuk olan lacivert beyazlılar, sahadan 1 puanla ayrıldı. Karşılaşmanın 18. dakikasında Murat Yılmaz'ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan rakibi karşısında 2 gol bulan Sarıyer, ilk yarının son saniyelerinde kalesinde gördüğü golle soyunma odasına 2-1 önde gitti. Beyaz Martı'nın eksik olan rakibi karşısında daha etkili olması beklenirken 48. dakikada bir gol daha yedi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele 2-2 sona erdi. Bu sonucun ardından puanını 12'ye yükselten lacivert beyazlı ekip, haftayı 15. sırada tamamladı.

Ankaraspor: Ömer Kahveci, Gökhan Kurumuş, Mehmet Yiğit, Recep Yemişci, Alaettin Batuhan Tur, Oğuzhan Efe Yılmaz, Furkan Çil, Oğuzhan Aydoğan, Erdal Öztürk, Sedat Cengiz, Murat Yılmaz.

Sarıyer: Mehmet Doğan, Oğuzhan Açıl, Hüseyin Altuğ Taş, Koray Kılınç, Mehmet Bektaş, Berat Satılmış, Orhan Aktaş, Nuri Terliksiz, Bahri Can Avcı, Bertul Kocabaş, Taha Yalçıner.

Goller: Berkul Kocabaş (Dk. 29), Mehmet Bektaş (Dk. 38) (Sarıyer), Şahin Fıstıkcı (Dk. 45+3), Mehmet Yiğit (Dk. 48)

Sarıyer ligin 14. haftasında 20 Kasım Cumartesi günü saat 13.00'te Hekimoğlu Trabzon'u konuk edecek.

SARIYER POSTA