Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'un 31. haftasında Şanlıurfaspor'a konuk olan Sarıyer, geriye düştüğü maçta rakibini uzatma dakikalarında attığı golle 2-1 mağlup ederek, 2 maçlık galibiyet hasretini sona erdirdi. Beyaz Martı bu galibiyetle play-off yolunda çok kritik bir 3 puan aldı.

 Ekrem Al yönetiminde 4 maçlık galibiyet serisi yakaladıktan sonra 24 Erzincan ile berabere kalan ve Hekimoğlu Trabzon'a mağlup olan lacivert beyazlı ekip, Şanlıurfaspor deplasmanından 3 puanla döndü.

MUHAMMED DEMİRCİ İLK GOLÜNÜ ATTI

Şanlıurfa GAP Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya 3 puan parolasıyla çıkan Sarıyer, son dakikada güldü. Müsabakanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanırken, ev sahibi ekip 65. dakikada Can Erdem'in attığı golle 1-0 öne geçti. Geriye düşen Sarıyer, 73. dakikada Mustafa Çakır'ın kendi kalesine attığı golle beraberliği yakaladı. Dakikalarda 90'ı gösterdiğinde penaltı kazanan Sarıyer'de topun başına Muhammed Demirci geçti ve takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maç 2-1 sona erdi. Bu sonucun ardından puanını 52'ye yükselten Beyaz Martı, 4. sırada yer alıyor.

İLK 11'LER

Şanlıurfaspor: Hakan Canbazoğlu, Galip Güzel, Mehmet Taşcı, Doğan Şahin, Uğur Göktaş, Mustafa Çakır, Can Erdem, Hüseyin Avcu, Fevzi Özkan, Onur Kolay, Muhammet Yöndem.

Sarıyer: Ali Türkan, Şaban Özel, Furkan Yaman, Ozan Tahtaişleyen, Okan Deniz, Nuri Terliksiz, Mahmut Bilir, Adem Koçak, Oğuz Yıldırım, Bertul Kocabaş, Bertuğ Yıldırım.

Sarıyer ligin 32. haftasında 7 Nisan Çarşamba günü Uşakspor'u konuk edecek.

SARIYER POSTA GAZETESİ