Sarıyer Şöhretler Takımı, deplasmanda Aliağa Masterler ile oynadığı hazırlık maçını 2-1 kazandı. Müsabaka öncesi Sarıyer Spor Kulübü eski yöneticisi Selçuk Kavaloğlu ve Rumeli Kavağı Muhtarı Sinan Demirci, Sarıyer'in eski Kaymakamı olan ve şu anda Aliağa'da görev yapan Ömer Karaman'a lacivert beyazlı ekibin formasını hediye etti.

Ulusal Veteranlar ve Masterler Aliağa'da buluştu. 40 yaş üstü aktif futbol sevdalıları Ulusal Veteranlar ve Masterler Ege Bölge Federasyonu ev sahipliğindeki organizasyonda bir araya geldi. Turnuva kapsamında Sarıyer Şöhretler ile Aliağa Masterler Aliağa Atatürk Stadyumu'nda oynanan hazırlık maçında karşılaştı.

"SPOR YAPAN İNSANDAN ZARAR GELMEZ"

Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman sporun önemine değinerek, şunları söyledi: "Biz diyoruz ki; spor yapan insandan zarar gelmez. Sporu seven insanlar bir araya geliyor. Masterler tüm Türkiye genelinde var. Uğur Bey konfederasyonu kurmakla Aliağa'nın bir sembolü oldu. Hem Aliağa sporumuz hem masterler adına bir marka değerimiz. Tesislerimiz övgüye değer. Bu tesisin yapımında emeği olan belediye başkanımıza, kulüp başkanımıza, Aliağa'daki değerli işadamlarına teşekkür ediyorum."

Karşılaşmaların ardından Aliağa Öğretmenevindeki akşam yemeğinde ise Ulusal Veteranlar ve Masterler Ege Bölge Federasyonu tarafından üye derneklere plaket takdim edilmesiyle program sona erdi.

SARIYER POSTA GAZETESİ