Misli.com 2. Lig'in ilk haftasında deplasmanda Kocaelispor ile karşı karşıya gelen Sarıyer rakibi ile golsüz berabere kalarak, sezona 1 puan ile başladı. Lacivert beyazlı ekibin oyunu ilerisi için taraftarlara umut verdi.

Yeni sezona gerçekleştirdiği transferler ile şampiyonluk parolasıyla giren Beyaz Martı, deplasmandan 1 puanla döndü. Kocaeli Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya corona virüs salgını nedeniyle seyirci alınmadı.

"ÜSTÜNE KOYARAK DEVAM ETMEK İSTİYORUZ"

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Sarıyer Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, "15-20 günlük toplanmış bir takımın bu kadar mücadele etmesi, galibiyeti istemesi, pozisyon üretmesi inanılmaz keyif vericiydi. Hem biz hem de izleyenlerin keyif aldığını düşünüyorum. Pandemiden dolayı 6 aydır oynayamayan, 20 günlük antrenmanlı takımız. İyi mücadele ettik. İlk yarı rakibe pozisyon vermeden 3-4 gol atma şansı bulduk, değerlendiremedik. İkinci yarı ise zorluk çektik. Önemli oyuncularımızın performans ve dayanıklılık olarak oyundan düşmesi daha fazla pozisyon üretmemize engel oldu. Takımımdan son derece memnunum. İyi bir takımız. Hedefe oynuyoruz. Her maçta üstüne koyarak devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

İLK 11'LER

Sarıyer: Ali Türkan, Şaban Özel, Savaş Yılmaz, Fatih Gül, Furkan Yaman, Ömer Bozan, Okan Deniz, Nuri Terliksiz, Mehmet Cansın Çiçek, Oğuz Yıldırım, Bertul Kocabaş

Kocaeli: Bayram Olgun, Serdar Ümit Deniz, Talha Mayhoş, Cerem Talha Dinçer, Gökhan Meral, Bahri Can Avcı, Taha Batuhan Yayıkcı, Numan Çürüksu, Dilaver Güçlü, Mesut Özdemir, Bahattin Köse.

Hakemler: Gürcan Hasova, Yavuz Bahadır Ordu, Harun Terin

Lacivert beyazlı ekip ligin 2. haftasında Afjet Afyonspor'u konuk edecek. Mücadele 26 Eylül Cumartesi günü oynanacak.

SARIYER POSTA GAZETESİ