Sarıyer, Teknik Direktör Serdar Bozkurt ile yollarını ayırdı. Genç teknik adamın Bandırmaspor ile anlaşmaya vardığı öğrenildi.

TFF 2. Lig ekiplerinden Sarıyer’de Serdar Bozkurt dönemi sona erdi. Lacivert beyazlı kulübe play off yarı final heyecanı yaşatan genç teknik adam, özellikle sezonun ikinci yarısında takımın gösterdiği istikrarsız performans nedeniyle eleştirilerin hedefi olmuştu.

Bozkurt’tan Sarıyer Posta’ya özel açıklamalar

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Bozkurt, “Sarıyer’de devam eden kongre süreci çok uzadı. Seçilecek yönetimin nasıl bir karar vereceğini öngöremiyordum. Bu yüzden bizim de önümüze bakmamız gerekiyordu. 2 gün önce beni Bandırmaspor yetkilileri arayıp görüşmek istediklerini ilettiler. Ardından Sarıyer’den Hakan Şengül bana ulaşarak bir araya gelmek istediklerini söyledi. Ben de kendisine Bandırmaspor ile görüşeceğimi ve çıkacak karara göre hareket edeceğimi ifade ettim. Bu görüşmede de karşılıklı anlaşmaya vardık. Daha sonra ben de Hakan Bey’e anlaştığımı aktardım. Yani benim bir görüşme yapacağımı biliyorlardı. Konunun etik olup olmamak veya başka bir şey ile alakası yok. Tamam Sarıyer’i bekleyelim ancak dediğim gibi bizim de önümüzü görmemiz gerekiyordu” ifadelerini kullandı.

Yeni teknik direktör kim olacak?

Sarıyer’de Serdar Bozkurt’tan boşalan teknik direktörlük koltuğuna kimin geçeceği netlik kazanmazken, nihai kararı seçilecek yeni yönetimin vereceği bildirildi.

Sarıyer’in bu sezonki performansı

Bu sezon lig, play off ve Türkiye Kupası’nda toplam 40 müsabakada takımın başında olan Serdar Bozkurt, 22 galibiyet, 10 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Sarıyer, bu maçlarda 61 gol atarken, 40 kalesinde 40 gol gördü.