TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 29. haftasında sahasında konuk ettiği Bayrampaşa’ya 2-0 yenilen Sarıyer, şampiyonluk yolun büyük yara aldı. 4. dakikada İskender Alın penaltı kaçırdı.

Sarıyerli taraftarlar hafta içi olmasına rağmen Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda oynanan maçta takımlarını yalnız bırakmadılar. Özellikle kale arkası tribününü dolduran çocuklar, lacivert beyazlı ekibe büyük destek verdi. Karşılaşmayı Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Aygün, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Tahmaz, Sarıyer İlçe Spor ve Gençlik Müdürü Namık Şişman ve çok sayıda taraftar takip etti.

Şampiyonluk yolunda Bayrampaşa karşısında vasat futbol sergileyen ve gol pozisyonlarını cömertçe harcayan Sarıyer’de Teknik Direktör Serdar Bozkurt’un oyuncu seçimi ve oyuna müdahaleleri tepki çekti.

BEYAZ MARTILAR AVANTAJ KAÇIRDI

Mücadelenin 4. dakikasında penaltı kaçıran Sarıyer, Gökay İravul’un 27. dakikada kaydettiği gol ile ilk yarıyı geride kapattı. Mücadelenin ikinci yarısında da istediği golü bulamayan Sarıyer’de karşılaşmanın 90. dakikasında Abdullah Karmil kırmızı kart gördü. Bayrampaşa, maçın uzatma dakikalarında bir gol daha buldu ve farkı ikiye çıkardı. Karşılaşma bu skorla tamamlandı. Beyaz Martılar, bu sonuçla birlikte 60 puanda kalırken, Bayrampaşa ise puanını 23’e yükseltti.

SARIYER TARAFTARINDAN ALKIŞLI PROTESTO

Müsabakanın son bölümlerinde küme düşmeme mücadelesi veren rakibi karşısında kötü futboluna taraftarlardan alkışlı protesto geldi. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte taraftarlar Sarıyerli oyunculara büyük tepki gösterdi.

Hakemler: Abdullah Buğra Taşkınsoy, Barkın Güdü, Samet Özkul.

Karşılaşmanın İlk 11’leri

Sarıyer: Ali Türkan, Özgür Çelik, Abdullah Karmil, Serkan Balcı, Feyyaz Belen, Nuri Fatih Aydın, Alim Harlak, Hüseyin Bak, Samet Katanalp, Ali Kuçik, İskender Alın.

Bayrampaşa: Sercan Çobanoğlu, Güray Fırat, Evren Kilarci, Hakan Yüce, Fatih Kara, Gürcan Gözüm, İbrahim Can Köse, Gökay İravul, Sercan Uslu, Melih Alcu, Tufan Zahid Arslan.

Sarıyer, ligin 30. haftasında Samsunspor ile deplasmanda karşılaşacak. Sarıyer’de Yaser Yıldız’ın sakatlığı devam ederken, Bayrampaşa karşısında 90. Dakikada kırmızı kart gören Abdullah Karmil cezalı duruma düştü.