Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'un 34. haftasında Zonguldak Kömürspor'u konuk eden Sarıyer, 76. dakikada penaltı kaçırdığı maçta rakibi ile 1-1 berabere kalarak, play off yolunda ağır yara aldı. Beyaz Martı sahasında oynadığı son 3 maçta galibiyet alamadı.

Ligin boyu kısalırken, geride 3 maç kaldı. Zonguldak Kömürspor karşısında mutlak 3 puan hedefleyen lacivert beyazlılar, sahasında bir kez daha puan kaybetti.

76. DAKİKADA PENALTI KAÇIRDI

9. dakikada Haluk Türkeri'nin attığı golle maça adeta 1-0 yenik başlayan Sarıyer, korner atışı sonrası topu ağlara gönderen genç oyuncu Bertuğ Yıldırım'ın golüyle beraberliği yakaladı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarı düşük tempoda geçerken, her iki takım da pozisyon üretmekte zorlandı. Maçın son çeyrek dilimine girildiğinde ise 76. dakikada Beyaz Martı penaltı kazandı. Topun başına geçen Bertul Kocabaş penaltıyı gole çeviremedi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve maç 1-1 sona erdi.

İÇ SAHADA KAZANAMIYOR

Zonguldak Kömürspor karşısında aldığı beraberlikle play off yolunda yara alan Sarıyer, iç sahada oynadığı son 3 maçta da galibiyet alamadı. Bu karşılaşmalardan 2 mağlubiyet ve 1 beraberlikle ayrılan lacivert beyazlı ekip, kalesinde 11 gol görürken, 2 gol atabildi.

İLK 11'LER

Sarıyer: Ümitcan Yıldız, Savaş Yılmaz, Fatih Gül, Furkan Yaman, Nuri Terliksiz, Hüsnü Başkurt, Mehmet Cansın Çiçek, Adem Koçak, Oğuz Yıldırım, Bertul Kocabaş, Bertuğ Yıldırım.

Zonguldak Kömürspor: Sinan Ören, Muhammet Yeşil, Emre Kara, Haluk Türkeri, Hakan Çevik, İlker Cihan, Emre Yakut, Oktay Pop, Enes Subaşı, Rıdvan Bingöl, Furkan Deniz.

Sarıyer ligin 35. haftasında 22 Nisan Perşembe günü saat 15.00'da Gümüşhanespor'a konuk olacak.

SARIYER POSTA GAZETESİ