Ligde oynadığı son 4 maçta yenilgi yüzü görmeyen Sarıyer, sahasında konuk ettiği Hekimoğlu Trabzon'a 1-0 öne geçmesine rağmen 4-1 mağlup oldu. Beyaz Martı bu sezon sahasında 3. yenilgisini aldı.

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'un 30. haftasında Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda karşı karşıya geldiği Hekimoğlu Trabzon'a mağlup olan Sarıyer, play-off yolunda ağır bir yara aldı.

MAÇTA GOLCÜLER KONUŞTU

3. dakikada Furkan Yaman'ın attığı golle maça adeta 1-0 önde başlayan lacivert beyazlı ekip, bu dakikadan sonra maçın kontrolünü rakibine verdi. 26. dakikada golcü futbolcu Batuhan Karadeniz ile beraberliği yakalayan Hekimoğlu Trabzon, 46. dakikada Burhan Eşer ile 2-1 öne geçti. Beyaz Martı, bu dakikadan itibaren rakip kalede bulduğu pozisyonları gole çeviremezken, konuk ekip 53. dakikada Batuhan Karadeniz, 67. dakikada Burhan Eşer'in golleriyle farkı 3'e çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Sarıyer sahadan 4-1 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla birlikte Sarıyer 49 puanda kalırken, maç fazlasıyla 4. sıradaki yerini korudu.

YİNE GALİBİYETİ ALAMADI

İlk kez 31 Ağustos 2014 yılında karşı karşıya gelen iki ekip, bu zamana kadar toplam 5 maç oynadı. Sarıyer bu karşılaşmalardan galibiyet alamazken, sahadan 4 mağlubiyet ve 1 beraberlikle ayrıldı. Ligin ilk yarısında oynanan müsabaka 2-0 Hekimoğlu Trabzon'un üstünlüğüyle sona ermişti.

GOLCÜ FARKI

Sezon başı ve devre arası transfer döneminde kadrosuna çok sayıda oyuncu katan Sarıyer'de en çok tartışılan konu forvet transferleri olmuştu. Mevcut kadroda bulunan ve transfer edilen golcülerin performansları akıllarda soru işaretlerine neden olurken, lacivert beyazlı ekibin hücum bölgesinde oynayan 7 oyuncu bu sezon toplam 27 gol kaydetti. Beyaz Martı'nın 4-1 mağlup olduğu maçta golleri atan Batuhan Karadeniz 23, Burhan Eşer ise 19 gol attı.

Sarıyer ligin 31. haftasında 1 Nisan Perşembe günü Şanlıurfaspor'a konuk olacak.

SARIYER POSTA GAZETESİ