recaizade ekrem ortaokuluSarıyer’in başarılı okullarından Recaizade Ekrem Ortaokulu 2013 Okullararası Tenis Yıldız Bayanlar müsabakalarında İstanbul İl 1.’si olarak büyük bir başarıya daha imza attı.

Özel okullar karşısında birçok alanda eksik ve başarısız kalan devlet okulları arasından sıyrılıp, bir devlet okulunun da başarıyı yakalayabileceğini ispat eden Recaizade Ekrem Ortaokulu tenisteki birinciliği ile örnek teşkil etti.

İstanbul’da düzenlenen Okullararası Yıldız Bayanlar Tenis Turnuvası’na 15 okul katıldı. Recaizede Ekrem Ortaokulu tenis takımı oluşturulan 4'lü grupta grup birincisi olarak yarı finalde Bilfen Bahçeşehir Koleji’ni, finalde ise Yeniköy Ortaokulu’nu yenerek il birinciliğini elde etti. Recaizade Ekrem Ortaokulu bu başarısı ile 26-30 Nisan tarihlerinde İzmir'de yapılacak Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı. Okullarına gurur duyulacak bir başarı kazandıran Recaizade Ekrem Ortaokulu öğrencileri Berfu Cengiz ile Aslı Pekdemir gösterdikleri performansla Türk tenisinin geleceği adına umut aşıladılar.

Okulda yapılan törene katılan Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman ise öğrencileri kutlayıp, başarılarının devamını diledi.