Sarıyer Posta Gazetesi köşe yazarı Selçuk Kavaloğlu'nun Yusuf Ziya Öniş Stadı'nın bakımsızlığını ve tribündeki kirliliği gündeme getirmesinin ardından Sarıyer İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ekipleri tarafından 5 Kasım Perşembe günü oynanacak Türkiye Kupası'ndaki Turgutluspor maçı öncesi temizlik çalışması yapıldı.

Sarıyer'in tanınan ve sevilen simalarından köşe yazarımız Selçuk Kavaloğlu'nun son yazısında ilçe gündemine getirdiği Yusuf Ziya Öniş Stadı'ndaki olumsuz görüntülerin ardından Sarıyer İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü harekete geçti. Her ne kadar corona virüs salgını nedeniyle taraftarlar karşılaşmayı tribünlerden takip edemeyecekse de maç için akreditasyon yaptıran yönetici, ilçe protokolü ve basın mensupları için temizlik çalışması yapıldı. Kavaloğlu'nun özellikle tribündeki koltukları gündeme taşımasının ardından görüntüler tepki çekmişti. Yazının ardından harekete geçen Sarıyer İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ekipleri, İlçe Müdürü Mustafa Yılmaz Ordu'nun talimatı ile temizlik çalışması gerçekleştirdi.

"DUYARSIZLIK ŞÜKRÜ BAŞKANA YAKIŞMIYOR"

Konuyla ilgili düşüncelerini dile getiren Selçuk Kavaloğlu, "İdmanda iki şeye çok sevindim. Futbolculardaki moral ve İlçe spor müdürümüzün isteğimize kulak verip olgunluk göstererek tribündeki koltukları yıkatması. Kendisine ve Stat Müdürü Mustafa Beye teşekkür ediyorum. Ayrıca belediyemizin her maç öncesi stadı, soyunma odalarını, kulübeleri ve tuvaletleri neden ilaçlamadığını da sormak gerekir. Vaka sayılarının Sarıyer'imizde arttığı şu günlerde bu duyarsızlık Şükrü Başkana yakışmıyor.

Gelelim kupa maçına. Ahmet Yıldırım hem kupa hem ligi koşturmayı sevmez. Ama tanıdığım Saffet Başkan da 'kupada gittiği kadar gidilecek' der. Bekleyelim görelim. Fikrimce kolay geçeceğiz ilk turu" ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA GAZETESİ