Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'ta play-off mücadelesi veren Sarıyer, ligde 59 puanla 5. sırada yer alıyor. Lacivert beyazlı ekip, bay geçtiği haftada en yakın rakibi 24Erzincan'ın mağlup olmasıyla büyük bir avantaj yakaladı. Peki Beyaz Martı play-off turuna nasıl kalır? Detaylar haberimizde...

Sezona şampiyonluk parolasıyla giren ancak istikrarsız bir performans sergileyen Sarıyer, her ne kadar şampiyon olup direkt bir üst lige çıkma şansını kaybetse de play-off ümidini sürdürüyor.

PLAY-OFF'A 7 ADAY

Ligin lideri Mania FK'nın haftalar önce şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Hekimoğlu Trabzon'da play-off'a kalmayı garantiledi. Şimdi gözler play-off'a gidecek olan 3 takıma çevrildi. 62 puanı bulunan Sarıyer, Ankara Demirspor ve Kocaelispor en güçlü adaylar olarak dikkat çekerken, bu ekiplerin hemen arkasında 56 puanla 24Erzincan ve 54 puanla Uşakspor, Afyonspor ile Amed Sportif Faaliyetler geliyor.

İPLER SARIYER'İN ELİNDE

Ligde 59 puanla 5. sırada yer alan Sarıyer, kalan iki maçından birini kazanması halinde en yakın takipçisi olan 24Erzincan'dan ikili averajda üstün olduğu için rakiplerinin alacağı sonuçlara bakmaksızın play-off'a kalmayı garantileyecek. 24Erzincan'ın deplasmanda mağlup olmasıyla birlikte büyük bir avantaj yakalayan lacivert beyazlılar, 2 Mayıs Pazar günü Manisa FK ve 8 Mayıs Cumartesi günü Çorum FK ile oynayacağı müsabakalardan 6 puan almayı hedefliyor. Beyaz Martı'nın söz konusu karşılaşmaları kazanması halinde ligdeki sıralaması Kocaelispor ve Ankara Demirspor'un alacağı neticelerin ardından belli olacak.

SARIYER POSTA GAZETESİ