TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Sarıyer, 12 Aralık Pazar günü deplasmanda oynayacağı Adıyaman FK maçı öncesi moral yemeğinde bir araya geldi. Teknik heyetin ve oyuncuların moralli olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Geçtiğimiz hafta sahasında Niğde Anadolu FK'yı 2-0 mağlup ederek moral kazanan Beyaz Martı'ya bir destek de yönetimden geldi. Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun, Sarıyer Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, Sarıyer Sportif Direktörü Ergün Keleş, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

"Ben sizlere inanıyorum"

Yalnızca Sarıyer Posta Gazetesi'nin takip ettiği moral yemeğinde futbolculara seslenen Başkan Saffet Akkoyun, oyunculara sitem ederek, "Aldığım hak mahrumiyeti nedeniyle maçlara gelemiyorum. Türkiye'de kaç yönetici bu kadar yüksek ceza aldı? Fakat ben tüm maçları yakından takip ediyorum. Her şeyi görüyorum. Bana 150 gün ceza aldırttınız. Sizlerden rica ediyorum Adıyaman maçını kazanıp gelin. Ligin ilk yarısındaki kalan tüm maçları da alacaksınız, ikinci yarıda da zirveye çıkacaksınız. Ben sizlere inanıyorum. Sarıyer'in hak ettiği yer burası değil. Bu zafer yürüyüşünün başlangıcı da Adıyaman galibiyeti olsun" ifadelerini kullandı.

Akkoyun'dan prim müjdesi

Konuşmasında futbolculara prim müjdesi veren Akkoyun, "Arkadaşlarımızla oturduk ve konuştuk. Adıyaman maçının galibiyet primini 4 bin TL'den 6 bin TL'ye yükselttik. Deplasmandan galibiyetle dönerseniz bu rakamı bir kez daha gözden geçiririz. Hepinize başarılar diliyorum" diye konuştu.

BİZİ TAKİP EDİN

Instagram: sariyerpostagazetesi

Twitter: sariyerposta