sarıyer 1

Son haftalarda oynadığı futbolla yükselişe geçen Sarıyer, aradığı 3 puanı Konya Selçuklu karşısında buldu. 2-0

Kendi evinde Konya Selçuklu maçına  saha ve seyirci avantajı ile hızlı başlayan Sarıyer maçın büyük bir bölümünü üstün oynadı.  Ömer Şengöz’ün her iki yarıda attığı gollerle galip geldi. 2-0 Maçın tamamında sayısız gol fırsatları yine cömertçe harcayan Sarıyer'de bu galibiyetle moral buldu. Kulüp Başkanı Saffet Akkoyun’un heyecanlı olduğu gözlenirken, hop oturup hop kalktığı gözlerden kaçmadı. Karşılaşmada bitiş düdüğünün ardından taraftarlar futbolcular arasında güzel diyaloglar yaşandı.

cemre

sarıyer 2

ASENALARIN UĞURU

Sarıyer, Konya Selçuk’lu maçını seyretmeye gelen MHP Sarıyer İlçe Başkanı Erdal Çoban ve Beraberinde ki Kadın Kolları başkanı Esma Hancıoğlu ve yönetim kurulunun protokol tribününde yerini alması kamuoyunca memnunla karşılandı. Hancıoğlu, Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na ilk golden sonra “Asenaların Uğuru Şans getirdi” diyerek mutlu olduğunu söyledi.

sarıyer 3

SELAMİ UZUN SARIYER MAÇINDA

Maçı seyredenler arasında Sarıyer belediye Başkan Aday Adayı Selami Uzun, müsabakanın oynadığı sırasında oldukça heyecanlı olduğu gözlendi. Sıkça yanındaki dostları ile maçı yorumlayan Uzun, Sarıyer’in ilk attığı golde büyük sevinç yaşadı.

Gelecek hafta deplasmanda Hatay ile karşılaşacak beyaz martılar bu karşılaşma sonrası ligin ilk yarısını tamamlayacak. Sarıyer’e bu önemli karşılaşmada başarılar dileriz.

Haber: Levent PEHLİVANOĞLU