Sarıyer, kendi evinde konuk ettiği Eyüpspor’la 2-2 berabere kaldı. Lige başladığından beri galibiyet yüzü göremeyen Sarıyer, umudunu bir sonraki haftaya bıraktı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Sarıyer sahasında Eyüpspor’u ağırladı. 12 yıldır sahasında Eyüpspor’a yenilmeyen Sarıyer, maça iyi başladı. 8. dakikada Alim Harlak’ın golüyle öne geçen ev sahibi takımın bu sevinci 30. dakikaya kadar sürdü. Eyüpspor, Atakan Arslan’ın golüyle eşitliği yakaladı. Maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi. İkinci yarı başladığında konuk takımın ilk golünü kayden isim olan Atakan, yine sahneye çıktı. 63. dakikada, takımını öne geçiren golü attı. Bu golden 14 dakika sonra lacivert beyazlı takımın bu sene transfer ettiği tecrübeli futbolcu Serkan Balcı, maçın sonucunu belirleyen golü attı.

KUPA MORALİ İŞE YARAMADI


2-2 berabere biten maç sonrasında Sarıyer’in puanı 2 oldu. Lige şampiyonluk parolasıyla başlamasına rağmen kötü bir başlangıç yapan Sarıyer, ilk hafta Bodrum deplasmanından mağlubiyetle dönmüştü. İkinci haftada da kendi evine Menemen Belediyespor’a 3 puan kaybeden lacivert beyazlılar, ilk puanını Etimesgut’ta almıştı. Ankara’da 0-0 berabere kalarak 1 puan alan takım, hafta arasında Ziraat Türkiye Kupası eleme maçında moral bulmuş, Bergama’dan bir üst tura çıkarak dönmüştü. Ancak kupa maçının dopingi bugün mutlak galibiyet beklenen maçta 3 puan olarak dönemedi.