Son 7 maçta yalnızca 1 galibiyet alabilen Sarıyer Spor Kulübü, Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'un 26. haftasında konuk edeceği Sancaktepe FK'yı mağlup ederek hem kötü gidişata son vermek istiyor hem de yeni Teknik Direktörü Ekrem Al ile ilk galibiyetini almayı hedefliyor. Karşılaşma öncesi lacivert beyazlı ekipte 7 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor.

Ligde oynadığı 24 karşılaşmada 10 galibiyet, 9 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Sarıyer, 4 Mart Çarşamba günü saat 14.00'da oynanacak Sancaktepe FK maçına mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. 39 puanla 7. sırada yer alan lacivert beyazlı ekip, sahasında galip gelerek play-off potasına bir adım daha yaklaşmak istiyor.

SARIYER'DE SARI ALARM!

Beyaz Martı'da Sancaktepe FK maçı öncesi sarı kart alarmı yaşanıyor. 7'şer sarı kartı bulunan Bertul Kocabaş ve Mehmet Cansın Çiçek ile 3'er sarı kartı bulunan Nuri Terliksiz, Okan Deniz, Mahmut Bilir, Furkan Yaman ve Oğuz Yıldırım, bu karşılaşmada kart görmeleri halinde Amed Sportif Faaliyetler maçında forma giyemeyecek.

İKİ YENİ TEKNİK DİREKTÖR KARŞI KARŞIYA

Ankara Demirspor karşılaşması ile Sarıyer'in başında ilk maçına çıkan Ekrem Al, Sancaktepe FK müsabakasıyla kötü gidişata 'dur' demek istiyor. Ligde 13 maçtır galip gelemeyen konuk ekipte ise Teknik Direktör Mustafa Kahraman Karataş yerine göreve getirilen Armağan Turhan ile çıkışa geçmeyi hedefliyor.

EKREM AL'DAN REHAVET UYARISI

Geçtiğimiz günlerde Sancaktepe FK'da Mustafa Kahraman Karataş yerine teknik direktörlük görevine Armağan Turhan'ın getirilmesinden sonra oyuncuların maça ayrı bir motivasyonla çıkacağını söyleyen Ekrem Al, hafta boyu futbolcularına rehavete kapılmamaları gerektiğini anlattı. Rakibin puan tablosunda alt sıralarda olmasının bir önemi olmadığını belirten Al, oyuncularından tüm konsantrasyonlarını bu maça vermelerini istedi.

SARIYER POSTA GAZETESİ