Sezona mutlak şampiyonluk parolası ile giren Sarıyer, haftalardır kötü gidişata Konya Selçuklu Spor karşısında dur dedi. Beyaz Martılar ikinci yarının sonlarına doğru bulduğu penaltıyı golüyle 3 puan aldı.

24 Kasım öğretmen Günü sebebiyle anlamlı bir pankart ile sahaya çıkan Sarıyer haftalardır alınan kötü sonuçlardan dolayı taraftarın tepkisini alarak maça başladı. Beyaz Martılar, Konya Selçuklu Spor karşısında ilk ciddi atağını 55. dakika da yaptı. İlk yarıya oranla, ikinci yarıda daha iyi futbol oynamaya çalışan Sarıyer, maçın sonlarına bulduğu penaltı golüyle 3 altın puan aldı. Maçın tümünde vasatın altında futbolu ile tanınmayacak bir görüntü veren Sarıyer,  gelecek haftalar

IMG_8389TARAFTARDAN AYHAN AKMAN İÇİN İSTİFA SESLERİ

Ligin 13. Haftasında Konya Selçuklu Spor karşısında alınan galibiyete rağmen taraftarın kötü futboldan dolayı hedefinde olan Sarıyer Teknik Direktörü Ayhan Akman,  için istifa sesleri yükseldi. Maç sonunda taraftar ve yönetim arasında kısa bir süre gerginlik yaşandı. Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun, Teknik Direktör Ayhan Akman’ın istifasını isteyen öfkeli taraftarı sakinleştirmek için büyük çaba harcadı.

IMG_8388GBM’DEN İLGİNÇ PANKART

Sarıyer Tribünlerinin renkli taraftar grubu Grup Beyaz Martı üyeleri, Konya Selçuklu Spor Karşısında “Lütfen Kaleye Şut Çekiniz” şeklinde açtığı pankart dikkat çekti.

Sarıyer 14. haftada deplasman Bandırma deplasmanına gidecek.

Levent PEHLİVANOĞLU