Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'un 19. haftasında Kocaelispor'u konuk eden Sarıyer Spor Kulübü, rakibine 3-0 mağlup olarak, ligin ikinci devresine kötü bir başlangıç yaptı.

Yusuf  Ziya Öniş Stadı'nda ikinci yarının ilk maçına çıkan Beyaz Martı, yoğun yağmur altında oynanan karşılaşmada Kocaelispor'a farklı yenildi. Corona virüs salgını nedeniyle tribünde seyirci yer alamazken, müsabakayı kulüp yöneticileri, basın mensupları ve Sarıyer Belediye Meclisi AK Parti Üyeleri Hüseyin Coşgun ile Altay Unan takip etti.

SARIYER YÖNETİMİNDEN BÜYÜK TEPKİ!

Yoğun bir şekilde yağan yağmur nedeniyle stat zemini futbol oynamaya elverişsiz bir hale gelirken, her iki takım oyuncuları da top kayıpları yaptı. Karşılaşmaya tutuk başlayan Sarıyer'de Ali Türkan bir penaltı atışı kurtarmasına rağmen, lacivert beyazlı ekip 39. dakika Burak Süleyman ve 45. dakikada Batuhan Er'in attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 geride kapattı.

Sarıyerli futbolcular maçtaki penaltı ve ofsaytlar ile ilgili verilen kararlar a tepki çekti. Beyaz Martı bir pozisyonda penaltı beklerken, maçın orta hakemi Onur Bingöl pozisyonu yan hakeme sordu. Yan hakemin rakip oyuncunun eli kapalı uyarısıyla Bingöl oyunu devam ettirdi. Karara Sarıyer'in yöneticileri büyük tepki gösterdi. İkinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile başlayan Beyaz Martı, Bahattin Köse'nin 62. dakikadaki golüne engel olamadı ve fark 3'e çıktı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca müsabaka 3-0 Kocaelispor'un üstünlüğüyle tamamlandı. Bu sonucun ardından Sarıyer 35 puanda kalırken, haftayı 4. sırada tamamladı.  Kocaelispor ise aldığı galibiyetle Beyaz Martı ile puanını eşitledi.

Sarıyer ligin 20. haftasında 3 Şubat Çarşamba günü Afjet Afyonspor ile deplasmanda karşılaşacak.

10 MAÇ ARADAN SONRA KAYBETTİ

Evinde oynadığı son 10 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen lacivert beyazlı ekip, Kocaelispor karşısında aldığı mağlubiyetle bu seriye son verdi. Sarıyer son mağlubiyetini 1 Mart 2020 tarihinde oynadığı Sancaktepe Futbol Kulübü maçında 5-0'lık skorla almıştı.

İLK 11'LER

Sarıyer: Ali Türkan, Şaban Özel, Savaş Yılmaz, Furkan Yaman, Okan Deniz, Nuri Terliksiz, Mahmut Bilir, Mehmet Cansın Çiçek, Oğuz Yıldırım, Bertul Kocabaş, Bertuğ Yıldırım.

Kocaelispor: Bayram Olgun, Musa Nizam, Batuhan Er, Murat Akpınar, Semih Karadeniz, Gökhan Meral, Numan Çürüksu, Benhur Keser, Mesut Özdemir, Tahir Babaoğlu, Burak Süleyman.

SARIYER POSTA GAZETESİ