TVF Bayanlar 1. Ligi’nde mücadele eden Sarıyer Belediyespor, ligin ikinci yarısına galibiyet ile başladı. Boğazın Sultanları, 14. haftada sahasında konuk ettiği Salihli Belediyespor’u 3-1 yenerek liderliğini sürdürdü.

Müsabakayı Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Belediyespor Başkanı Hayrettin Dereli ve Sarıyerliler takip etti. Bahçeköy Orman Fakültesi Spor Salonu’nda Salihli Belediyespor’u ağırlayan Boğazın Sultanları, 25-10, 25-13, 22-25 ve 25-16’lık setlerle galip gelerek, ligin ikinci yarısına 3 puan ile başladı.

Sarıyer’in hedefi şampiyonluk

Ligde oynadığı 14 müsabakadan 13 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Sarıyer temsilcisi, rakiplerine sadece 4 set verdi. Sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan ve kadrosunu bu doğrultuda kuran Boğazın Sultanları, sezonun geriye kalan haftalarında da bu seriyi sürdürüp bir üst lige çıkmayı hedefliyor.

Boğazın Sultanları İzmir deplasmanında

Sarıyer, ligin 15. haftasında İzmir ekibi Karşıyaka’ya konuk olacak. 12 Ocak Cumartesi günü Karşıyaka Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka, saat 16.00’da başlayacak.