Dünyanın en önde gelen spor sitesi olan Transfermarkt, Misli.com 2. Lig Beyaz ve Kırmızı Grup'ta yer alan 37 takımın güncel piyasa değerlerini açıkladı. Buna göre, Beyaz Grup'ta mücadele eden Sarıyer Spor Kulübü'nün piyasa değeri 1 milyon 400 bin Euro olarak belirlendi.

Yapılan piyasa değeri güncellemesiyle birlikte Misli.com 2. Lig'in en değerli futbolcusu, 275 bin Euro'yla Manisa Futbol Kulübü'nün tecrübeli savunma oyuncusu Ümit Kurt oldu. Deneyimli futbolcuyu takım arkadaşı kaleci Ömer Kahveci takip etti. 28 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 250 bin Euro.

37 TAKIM ARASINDA 15. SIRADA

Yeni sezon öncesi yaptığı transferler ile dikkat çeken lacivert beyazlı ekibin güncel piyasa değeri açıklandı. Sarıyer Spor Kulübü'nün değeri 1 milyon 400 bin Euro oldu. Beyaz Martı bu değer ile kendi grubunda 8. sırada yer alırken, 37 takım arasından da 15. sırada bulunuyor.

ZİRVEDE MANİSA FK YER ALIYOR

Misli.com 2. Lig'deki 37 ekip arasında Manisa Futbol Kulübü 2 milyon 980 bin Euro ile en değerli takım oldu. Ege temsilcisini 2 milyon 380 bin Euro ile Hekimoğlu Trabzon, 2 milyon 100 bin Euro ile Eyüpspor takip ediyor.

İŞTE BEYAZ MARTI'NIN OYUNCU DEĞERLERİ

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan Sarıyer'in kadrosunda bulunan futbolcular arasında piyasa değeri en yüksek futbolcuları 150 bin Euro ile İlyas Çakmak ve Oğuz Yıldırım oldu. Tecrübeli futbolcuları 100'er bin Euro ile Mehmet Cansın Çiçek, Şaban Özel, Mahmut Bilir, Ömer Bozan, Okan Deniz ve Furkan Yaman takip ediyor.

SARIYER POSTA GAZETESİ