TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sarıyer, teknik direktörlük için Taşkın Güngör, spor direktörlük için ise Ergün Keleş ile resmi sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz günlerde gecikmeli olarak yapılan kongrede 6. kez Beyaz Martı'nın başkanı seçilen Saffet Akkoyun yönetimindeki Sarıyer'de transfer çalışmaları başladı. Kurban Bayramı dolayısıyla 1 günlük izin yapacak olan lacivert beyazlılar, ardından transfer çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek.

SON OLARAK KAHRAMANMARAŞSPOR'U ÇALIŞTIRDI

Birçok teknik direktör ile görüşmeler yapan lacivert beyazlılar, geçtiğimiz sezon Kahramanmaraşspor'u çalıştıran Taşkın Güngör'ü takımın başına getirdi. Güngör daha önce Etimesgut Belediye, Bandırmaspor, Silivrispor, Tokatspor ve İnegölspor'da teknik direktörlük yapmıştı.

SPOR DİREKTÖRLÜK MODELİ GELDİ

Sarıyer geçtiğimiz sezondan farklı olarak bu yıl sportif direktörlük sistemini de getirdi. Birçok kulüpte uygulanan bu modeli hayata geçiren Beyaz Martı, sportif direktör olarak da Ergün Keleş ile anlaşmaya vardı.

YÖNETİCİLER İMZA TÖRENİNDE BULUŞTU

İmza törenine; Başkanvekili Şener Fındık, Genel Sekreter Bayramali Koçoğlu, Genel Kaptan Zafer Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Kabil hazır bulundu.

SARIYER POSTA GAZETESİ