2018 yılında Çeliktepe'den Sarıyer Spor Kulübü'nün altyapısına transfer edilen ve gösterdiği performans ile Milli Takım yetkililerinin de dikkati çeken Muhammed Arda Uzun, Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor'a transfer oldu. Genç forvet, Akdeniz ekibi ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Sarıyer Posta'nın yazarlarından İrfan Terzi'nin kaleme aldığı genç yetenek ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Birçok ekibin peşinde koştuğu Muhammed Arda Uzun, artık Antalya temsilcisinde forma giyecek.

ALANYASPOR SARIYER’E 100 BİN LİRA ÖDEYECEK

Sarıyer Spor Kulübü’nün özverili altyapı hocalarının Türk futboluna kazandırdığı Muhammed Arda Uzun artık Süper Lig’de. Futbola Çeliktepe Ümitspor’da başlayan ve daha sonra Çeliktepe’ye transfer olan 2005 doğumlu futbolcu, 2019’da lacivert beyazlı ekibin altyapısına dahil edilmişti. Sarıyer'in eski genel kaptanlarından Ali Özdelice’nin fiziksel gelişimi ve oyun görüşü konusunda profesyonel eğitmenler eşliğinde gelişimine katkı verdiği Muhammed Arda, geçtiğimiz yıl Milli Takıma da davet edilmişti. Üç büyükler dahil birçok Süper Lig ekibinin peşinde olduğu genç futbolcuyu Alanyaspor transfer etti. Antalya temsilcisi, Sarıyer’e 100 bin lira ödeyecek.

SARIYER POSTA GAZETESİ