Devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da sürdüren Sarıyer Spor Kulübü, 5 gün içerisinde 3 hazırlık maçı yaptı. Lacivert beyazlı ekip, bu karşılaşmalardan 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Teknik Direktör Ekrem Al yönetiminde ligin ikinci yarısına hazırlanan Sarıyer’de çalışmalar aralıksız devam ediyor. Bir yandan transfer görüşmelerini sürdüren lacivert beyazlı ekip, diğer yandan sahada kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışmalar gerçekleştiriyor.

SARIYER’İN HAZIRLIK MAÇI KARNESİ

2 Ocak’ta başlayan Antalya kampında şu ana kadar 3 hazırlık maçı yapan Beyaz Martı, bu müsabakalarda 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. İlk karşılaşmasında Vanspor’u Okan Eken ve Barış Memiş’in golleriyle 2-0 mağlup eden Sarıyer, ikinci müsabakada Ankara Demirspor ile Doğukan Emeksiz ve Kubilay Akyüz’ün attığı gollerle 2-2 berabere kaldı. Lacivert beyazlı ekip son hazırlık karşılaşmasında ise Batman Petrolspor’a 4-0 mağlup oldu.

Beyaz Martı, 9 Ocak Perşembe günü sona erecek olan kampın ardından Sarıyer’e gelerek hazırlıklarına tesislerde devam edecek.

SARIYER POSTA