Aldığı kötü sonuçlarla taraftarını üzen ve bu sezon beklentilerin çok uzağında kalan Sarıyer, ligin 11. haftasında konuk ettiği Somaspor ile 1-1 berabere kaldı. Beyaz Martı, bu beraberlikle düşme potasına bir adım daha yaklaştı

Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda oynanan TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 11. hafta maçında Somaspor'u ağırlayan lacivert beyazlılar, sahasında istediği sonucu alamadı. Sarıyer, üst üste 5. maçında da galip gelemedi.

Küme düşme potasına yaklaştı

Üst üste aldığı kötü sonuçlarla küme düşme potasına kadar gerileyen Beyaz Martı, Somaspor karşısına mutlak galibiyet hedefiyle çıktı. Maçın henüz 7. dakikasında Mehmet Bektaş'ın attığı golle öne geçen Sarıyer, iyi oynadığı ilk yarıyı rakibi karşısında önde kapattı. İkinci yarıda üstünlüğünü koruyamayan ve ilk yarıya oranla daha vasat bir görüntü çizen lacivert beyazlılar, Mustafa Şengül'ün 54. dakikada attığı gole engel olamadı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve müsabaka 1-1 sona erdi. Bu sonucun ardından puanını 11'e yükselten Sarıyer, haftayı averaj ile küme düşme potasının bir üst basamağında tamamladı.

İlk 11'ler:

Sarıyer: Oğuzhan Açıl, Koray Kılınç, Mehmet Bektaş, Mehmet Doğan, Berat Satılmış, Orhan Aktaş, Nuri Terliksiz, Bahri Can Avcı, Adem Koçak, Bertul Kocabaş, Taha Yalçıner.

Somaspor: Erkul Küçük, Melih Şencan, Oğuzhan Yıldırım, Uğur Can, Özcan Aydın, M. Tunay Meral, Onur Ulaş, Yılmaz Ceylan, Yasin Abdioğlu, Mustafa Şengül, Ali Akkuş.

Sarıyer ligin 12. haftasında 14 Kasım Pazar günü deplasmanda Ankaraspor ile karşı karşıya gelecek.

SARIYER POSTA