Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'un 4. haftasında Niğde Anadolu FK'yı konuk eden Sarıyer Spor Kulübü, rakibini 3-0'lık net bir skorla mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini aldı.

Ligde oynadığı 3 maçta da berabere kalarak sezona istediği girişi yapamayan Sarıyer, genç ve kaliteli oyunculardan kurulu olan Niğde Anadolu FK karşısında galip gelerek, ilk 3 puanını aldı.

BEYAZ MARTI'DAN NET GALİBİYET

Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda oynanan mücadelede corona virüs önlemleri kapsamında taraftar yer almadı. Rakip kalede üst üste pozisyonlar bulan Beyaz Martı, yakaladığı net fırsatları gole çeviremedi. 76. dakikada Furkan Yaman'ın kafa golü ile kilidi açan lacivert beyazlı ekip, 83. dakikada Savaş Yılmaz ile farkı ikiye çıkardı. 90+4'te bir kez daha sahneye çıkan Furkan Yaman attığı gol ile maçın skorunu belirledi. Sarıyer, Niğde Anadolu FK'yı 3-0 mağlup etti. Bu sonucun ardından Beyaz Martı puanını 6'ya çıkardı. Niğde ise 4 puanda kaldı.

İLK 11'LER

Sarıyer: Ali Türkan, Şaban Özel, Savaş Yılmaz, Fatih Gül, Ömer Bozan, Okan Deniz, İlyas Çakmak, Nuri Terliksiz, Mahmut Bilir, M. Cansın Çiçek, Oğuz Yıldırım.

Niğde Anadolu FK: Ali Emre Yanar, Rıza Efendioğlu, Metehan. Yilmaz, Atalay Yıldırım, Barışcan Işık Altunbaş, T. Mulla Çiçek, Aykut Çolakoğlu, Berkin Taşkın, Fatih Aktay, Berkay Samancı, Recep Yemişçi.

Hakemler: Barkın Kara, Ali Kılıç ve Alp Osman Karaosmanoğlu

Sarıyer ligin 5. haftasında E. Velimeşe ile 14 Ekim Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacak.

SARIYER POSTA GAZETESİ