Maç fazlasıyla 39 puanla 3. sırada yer alan Sarıyer Spor Kulübü, ligin 24. haftasında konuk edeceği Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşe'yi mağlup ederek, play-off hedefini sürdürmek istiyor.

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'un 24. haftasında 18 Şubat Perşembe günü (yarın) Ergene Velimeşe ile karşı karşıya gelecek olan Sarıyer galibiyete odaklandı.

BEYAZ MARTI HEDEFİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Ligin ikinci yarısına istediği gibi başlayamayan ve oynadığı ilk 3 maçında 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan lacivert beyazlı ekip, deplasmanda Niğde Anadolu FK'yı 2-0 mağlup ederek şeytanın bacağını kırmıştı. Sahada sergilenen vasat futbol ve üst üste kaybettiği puanlar ile play off yolunda ağır yara alan Beyaz Martı, Ergene Velimeşe'yi de yenerek hedefini sürdürmek istiyor.

MAÇ AĞIR ZEMİNDE OYNANACAK

Sarıyer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı yaklaşık 60 kişilik ekip, yoğun kar yağışı nedeniyle zemini karla kaplanan Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda hummalı bir çalışma yürütüyor. Ekipler, bugün öğle saatlerine kadar çalışmalarına devam edecek.

SARIYER POSTA GAZETESİ