Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden Sarıyer Belediyespor, bu sezon oynadığı 4 karşılaşmada mütevazi kadrosuna rağmen sergilediği performansla taraftarından tam puan alırken, Youtube üzerinden canlı yayınlanan karşılaşmalarına da yoğun ilgi oluyor. Özellikle Taylandlılar Sarıyer'in maçlarına ve paylaşımlarına binlerce yorum yapıyor.

İlk 2 maçını altın set ile 3-2'lik setlerle kazanarak taraftarlarına pes etmeyen bir takım olduğunu gösteren Sarıyer Belediyespor, son iki maçında ise Avrupa'nın güçlü ekiplerinden Eczacıbaşı Dynavit ve Fenerbahçe Opet ile karşı karşıya geldi. Eczacıbaşı'na altın sette 3-2 mağlup olan Boğaz'ın Sultanları, sarı lacivertlilere ise 3-1 kaybetti.

İzlenme sayısı 1 milyonu geçti

Youtube üzerinden canlı yayınlanan Misli.com Sultanlar Ligi maçları arasında ilk 4 hafta itibariyle en fazla Sarıyer'in maçları izlendi. Özellikle Taylandlı sporcuların transfer edilmesinin ardından Sarıyer'in karşılaşmalarına Asya'dan yoğun ilgi oluyor. Fenerbahçe Opet, Vakıfbank, Eczacıbaşı Dynavit ve Galatasaray gibi kulüplerin arasında izlenme sayısında zirvede olan Sarıyer Belediyespor'un maçları, ilk 4 maçta toplam 1 milyon 227 bin 359 kez izlendi.

Önemli isimler transfer edildi

Geçtiğimiz sezon ligde kalma hedefini tutturan Sarıyer temsilcisi, yeni sezonda hedefini büyüttü. Avrupa kupalarına katılmak isteyen Sarıyer Belediyespor, bu hedef doğrultusunda transfer politikası izleyen Boğaz'ın Sultanları, Fenerbahçe Opet'in genç yeteneği Gülce Güçtekin, Sırp smaçör Aleksandra Crncevic ve Taylandlı Acharaporn Kongyot ile Chatchuon Moksri'yi kadrosuna katmıştı.

Ligin en skoreri Crncevic

4 maçta aldığı 2 galibiyetle 8. sırada yer alan Sarıyer Belediyespor'un yıldız oyuncusu Aleksandra Crncevic, Misli.com Sultanlar Ligi'nin en skorer ismi konumunda. Sarıyer'in dikkat çeken performansında büyük rol oynayan Crncevic, ilk 4 haftada toplam 107 sayı aldı.

SARIYER POSTA