Gençlik ve Spor Bakanlığı ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nin il genelinde çok sayıda spor tesisi ile stadyumu bulunurken, 1988 yılında açılışı yapılan Yusuf Ziya Öniş Stadı'na, aradan geçen 33 yılda çivi çakılmadı.

Sarıyer’de ilçe yöneticileri ve spor otoriteleri nüfusu 350 bine yaklaşan Sarıyer’de yaşayan vatandaşların futbolun yanı sıra, salon sporlarını izleme ve uygulama konusunda çok daha güzel ve çağdaş tesislere layık olduğunu belirtmesine karşın, bu konuda hazırlanan projelerin hala yaşama geçirilmemesi soru işaretlerine neden oluyor.

NEDEN TADİLAT YAPILMIYOR?

Ülkenin dört bir yanına yeni ve son modern tesisler yapılırken, Türkiye’nin en köklü camiaları arasında yer alan ve İstanbul’un 4. büyüğü olarak bilinen Sarıyer’in stadının neden yenilenmediği merak konusu.

SARIYERLİLERDEN YETKİLİLERE SİTEM!

İmar başta olmak üzere bazı engeller nedeniyle Sarıyer’e yeni stadın yapılamadığını öne süren yetkililere, Sarıyerlilerden tepki gelmeye devam ediyor. Alt liglerden Süper Lige kadar birçok takıma yeni statlar yapıldığını belirten vatandaşlar, “Stat yapamayanlar en azından var olan stadımızı yenilesinler” sözleriyle sitemlerini dile getirdi.

SARIYER POSTA GAZETESİ