Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'ta zirveyi yakından ilgilendiren maçta 30 Aralık Çarşamba günü saat 13.00'da Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde lider Manisa Futbol Kulübü'ne konuk olacak olan Sarıyer Spor Kulübü, deplasmandaki kötü seriye son vermek istiyor. Lacivert beyazlı ekip, deplasmanda oynadığı 7 karşılaşmadan yalnızca 1 galibiyet aldı.

Sahasında oynadığı 8 maçtan 7 galibiyet ve 1 beraberlik alan Sarıyer, bu alanda ligin en iyi takımları arasında yer alırken, deplasmanlarda ise aynı performansı sergileyemedi. Dış sahada 7 maça çıkan Beyaz Martı, 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 5 beraberlik aldı.

DEPLASMANDA 1 GALİBİYETİ VAR

31 puanla Manisa'nın ardından ikinci sırada yer alan Sarıyer, güçlü rakibini yenerek hem deplasman fobisini bitirmek hem de zirve yolunda bir virajı daha geçmek istiyor. Lider Manisa ise sahasında oynadığı 8 maçta 6 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

SARIYER AZ YİYOR, MANİSA ÇOK ATIYOR

Geride kalan maçlarda ligin en başarılı iki takımını karşı karşıya getireceği müsabaka öncesi Manisa ve Sarıyer'in güçlü yönlerini araştırdık. Buna göre, ev sahibi ekip 53 golle ligin en golcü takımı konumunda yer alıyor. Buna karşın kalesinde gördüğü 12 golle en az gol yiyen 3. takım konumunda. Lacivert beyazlılar ise 5 golle yalnızca mücadele ettiği grubun değil, Türkiye'deki profesyonel liglerde yer alan 145 takım arasında en az gol yiyen takım. Beyaz Martı rakip kalelere ise 21 gol bırakırken, ligde bu alanda 6. sırada yer alıyor.

SARIYER POSTA GAZETESİ