TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta yer alan Sarıyer Spor Kulübü, yaz transfer döneminin sona ermesine sayılı günler kala orta sahaya bir takviye daha yaptı.

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Sarıyer, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Beyaz Martı, Kırklarelispor’dan İlter Ayyıldız ile 1 yıllığına anlaşmaya vardı. Başarılı oyuncu, sözleşmenin imzalanmasının ardından lacivert beyazlı ekibin kampına katıldı.

Geçen sezon ne yaptı?

27 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu geçtiğimiz sezon Kırklarelispor forması ile ligde 21’i ilk 11 olmak üzere toplam 32 müsabakada forma giydi. Bu karşılaşmalarda 10 gol atan İlter Ayyıldız, 4 sarı kart gördü.

İlter Ayyıldız kimdir?

Futbola Avusturya ekibi Schwechat altyapısında başlayan İlter Ayyıldız, kariyerinde SV Horn, Admira, A. Wacker, Amed Sportif Faaliyetler, Nazilli Belediyespor ve Kırklarelispor formalarını giydi.

Sarıyer’de hazırlıklar devam ediyor

İkinci etap kamp çalışmaları için Bolu’da bulunan Sarıyer, hazırlık maçında Tuzlaspor ile karşı karşıya geldi. Lacivert beyazlı ekip, yeni transfer Barış Memiş’in kaydettiği gol ile rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

SARIYER POSTA