Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'un 13. haftasında Hacettepe ile sahasında karşılaşan Sarıyer, zirve yolunda önemli bir galibiyet daha elde etti. Lacivert beyazlı ekip, tamamı genç oyunculardan kurulu rakibini 3-0 mağlup ederek, ligde 4. sıraya yükseldi.

Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda oynanan müsabakada corona virüs salgını nedeniyle tribünlerde seyirci yer alamadı. Müsabakayı yalnızca akreditasyon yaptıran az sayıda yönetici ve basın mensubu takip etti.

SEZONUN EN ERKEN GOLÜ İLYAS'TAN GELDİ

Müsabakaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkan Sarıyer, henüz 47. saniyede İlyas Çakmak'ın attığı gol ile 1-0 öne geçerken, Beyaz Martı'nın bu sezon attığı erken gol olarak kayıtlara geçti. Dakikalar 35'i gösterdiğinde tecrübeli golcü bir kez daha sahneye çıkarak, kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti. Karşılaşmanın ilk yarısı 2-0 sona erdi. Sarıyer'in 3. golü 89. dakikada Ömer Bozan'dan geldi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Sarıyer mücadeleyi 3-0 kazandı. Lacivert beyazlı ekibin suskun golcüsü İlyas Çakmak 2 gol birden atarak gol sayısını 3'e çıkardı.

LİG İKİNCİSİ İLE 1 PUAN FARK VAR

Lacivert beyazlılar bu sonucun ardından puanını 23'ye yükseltirken, 1 maç eksik ile 4. sıraya yükseldi. Sarıyer ile lig ikincisi Uşakspor arasında sadece 1 puan var.

İLK 11'LER

Sarıyer: Şaban Özel, Savaş Yılmaz, Fatih Gül, Ömer Bozan, İlyas Çakmak, Nuri Terliksiz, Ali Türkan, Mahmut Bilir, M. Cansın Çiçek, Oğuz Yıldırım, Bertul Kocabaş.

Hacettepe: Selim Okur, Metehan Mert, H. Eren Bektaş, Volkan Kılıç, Mehmet Can Güngör, Muhammed Ali Barutcu, Serdarcan Eralp, Ali Eren Karadağ, Mehmetcan Yıldırım, Numan Soysal, A. Arda Tuzcu.

Hakemler: Furkan Aksuoğlu, Erhan Gündoğdu, Kerem Yükünç, Sinan Dereci.

Sarıyer, ligin 14. haftasında Zonguldak Kömürspor'a konuk olacak. Karşılaşma 13 Aralık Pazar günü saat 13.00'da başlayacak.

SARIYER POSTA GAZETESİ