Lige istediği gibi başlayamayan ve puan kayıplarıyla taraftarını üzen Sarıyer, sahasında konuk ettiği Bayburt Özel İdare Spor'u 3-0 mağlup etti. Beyaz Martı'nın istekli ve arzulu oyunu taraftarından alkış aldı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 7. haftasında taraftarının karşısına çıkan Beyaz Martı, genç golcüsü Koray Kılınç'ın attığı 3 golle sahadan galibiyetle ayrıldı. Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda oynanan karşılaşmayı CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek ve İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı da takip etti.

Maç boyunca etkili futbol

Ligin ilk 6 haftasında 3 mağlubiyet alan lacivert beyazlı ekip, Bayburt Özel İdare Spor karşısına mutlak 3 puan parolasıyla çıktı. Maça etkili başlayan Sarıyer, henüz 5. dakikada kazandığı penaltıyla 1-0 öne geçti. Dakikalar 18'i gösterdiğinde sahneye bir kez daha Koray Kılınç çıktı ve takımını 2 farkı üstünlüğe taşıdı. İlk yarının bitimine kısa bir süre kala kendisinin ve takımının 3. golü kaydeden genç golcü, maçın da skorunu belirledi. İkinci yarıda başka gol olmadı ve müsabaka 3-0 Beyaz Martı'nın üstünlüğüyle tamamlandı. Geçtiğimiz maçlara oranla farklı bir 11 ile sahaya çıkan ve oynadığı futbolla beğeni kazanan Lacivert beyazlıların istekli ve arzulu oyunu taraftarı mutlu etti. Bu sonucun ardından Sarıyer puanını 10'a yükseltirken, haftayı 12. sırada tamamladı.

Galibiyeti taraftarlarla kutladılar

Maçın bitiş düdüğünün ardından büyük sevinç yaşayan Sarıyerli futbolcular, taraftarların isteği üzerine tribünün önüne giderek, 3 puanı Sarıyerliler ile birlikte kutladı.

Koray Kılınç'tan hattrick

Attığı 3 golle maça damgasını vuran 21 yaşındaki golcü, takımının en golcü ismi konumunda yer alıyor. Ligde geride kalan 7 haftada 4 gol atan Kılınç'ı, 2 golle Hüseyin Altuğ Taş takip ediyor.

Sarıyer, ligin 8. haftasında 16 Ekim Cumartesi günü sata 14.00'te Etimesgut Belediyespor'a konuk olacak.

SARIYER POSTA