AFYON MAÇINDA MUTLAK HEDEF 3 PUAN

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Sarıyer, hafta sonu evinde oynayacağı Afjet Afyonspor maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Ahmet Yıldırım önderliğinde Zekeriyaköy'deki tesislerinde gerçekleştirdiği antrenman ile sürdürdü. Çalışmalarda oyuncuların hırsı göze çarparken, morallerin yerinde olması dikkatlerden kaçmadı.

Deplasmanda Kocaelispor ile oynadığı müsabaka ile sezonu açan Sarıyer'de moraller yerinde. Teknik Direktör Ahmet Yıldırım'ın oyuncular ile yakından ilgilenmesi dikkatlerden kaçmazken, takımdaki arkadaşlığın üst düzeyde olduğu ifade edildi.

GENEL KAPTAN TORUN ANTRENMANI TAKİP ETTİ

Zorlu karşılaşmada oynanan futbol camiayı ve taraftarları memnun ederken, lacivert beyazlı ekipte tek hedef Afjet Afyonspor maçından 3 puan almak. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Beyaz Martı'nın Zekeriyaköy'de gerçekleştirilen antrenmanı Genel Kaptan Serkan Torun'da takip etti.

FUTBOLCULARIN İSTEKLİ GÖRÜNTÜSÜ DİKAT ÇEKTİ

Oyuncuların antrenmandaki istekli görüntüsü dikkat çekti. Düz koşu ile başlayan antrenman, açma ve germe hareketleri ile devam etti. Ardından takım iki gruba ayrılarak dar alanda top kapma çalışması gerçekleştirildi. Takımda cezalı oyuncu bulunmazken, hafif sakatlığı bulunan Barış Memiş düz koşu yaptı.

"TAKIMDA İYİ BİR AİLE ORTAMI VAR"

Antrenman öncesi Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'na konuşan Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, "Pandemi süreci nedeniyle Bolu'daki kampımız kısa sürdü. İzinleri saymazsak elimizde 20 günlük bir takım var. Başkanımız Saffet Akkoyun, Başkanvekili Hakan Şengül ve Genel Kaptan Serkan Torun'a ve diğer yöneticilerime teşekkür ediyorum. Kendileri bu takımın kurulmasında görünmeyen mimarlardır. Takımda arkadaşlık üst düzeyde. Adaptasyon sürecini kısa sürede atlattık. İyi bir aile ve takımda iyi bir hava oluştu. Kocaelispor karşısındaki oyunumuzun beğenilmesi normal. Fakat bizim her maçı kazanmamız gerekiyor. Çünkü bir hedefimiz var. İlk yarıda oynadığımız futbolu 60-70 dakikalara yayabilirsek hedefimize ulaşabiliriz. Oyuncularımız bu oyunla bize şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduğumuzu gösterdi. Rakiplerimizin bütçeleri çok yüksek olsa da takımımızdaki samimiyetin ve ciddiyetin bu farkı kapatacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

YILDIRIM'DAN SARIYER CAMİASINA DESTEK ÇAĞRISI!

Takımdaki oyuncuların hepsini tanıyorum. 10 yıldır bu ligde teknik direktörlük yapıyorum. Kalitesinden ziyade karakteri ile ön plana çıkan oyuncuları transfer ettik. O yüzden ilerleyen süreçte bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Elimizde kötü oynadığında da sahaya karakter ve mücadele koyup kazanabilecek bir takım var. Sarıyer camiası ve taraftarlarımız bize destek olmaya devam etsinler. Herkes beklentilerin çok ötesinde bir takım olduğumuzu zamanla görecek" diye konuştu.

Sarıyer Spor Kulübü Genel Kaptanı Serkan Torun ile yaptığımız özel röportajı Cuma günü okuyabilirsiniz. Bizi takip etmeye devam edin.

SARIYER POSTA GAZETESİ