Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Sarıyer, son olarak Bandırmaspor forması giyen orta saha oyuncusu Kıvanç Karakaş’ı 1 yıllığına kadrosuna kattı. Süper lig’de Rize ve Eskişehir’de oynayan Karakaş’ın transferi Sarıyer’de heyecan yarattı.

Sarıyer Spor Kulübü Eyüp Odabaşı tesislerinde geçekleşen imza töreninde, yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Kızıltuğ, Kadir Demir, Basın Sözcüsü Bayram Ali Koçoğlu ve Kulüp Müdürü Şeref Ayer hazır bulundu.  Geçtiğimiz sezonda forma giyen 11 futbolcusuyla yeniden anlaşan Sarıyer, yaptığı dış transfer ile kadrosunu güçlendirdi. Serdar Kulbilge, Kubilay Anteplioğlu, Ali Zorlu, Kerem Çalışkan, Günay Şakar, Serkan Balcı, Alim Harlak ve son olarak geçtiğimiz sezon Bandırma forması giyen Kıvanç Karakaş’ı kadrosuna kattı.
“KIVANÇ KARAKAŞ SARIYERİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Sarıyer Spor Kulübü Basın Sözcüsü Bayram Ali Koçoğlu, Süper Lig ve PTT Ligi tecrübesi olan orta saha oyuncusu Kıvanç Karakaş ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Koçoğlu, “Kıvanç Karakaş’ı kadromuza dahil ederek daha da güçlendik. Sarıyerimize ve camiamıza hayırlı olsun. Bu anlamda transfer çalışmalarımızı iyi bir stoper alarak tamamlayacağız.” Dedi.