TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sarıyer'de Teknik Direktör Taşkın Güngör ile yollar ayrıldı. Yeni hoca önümüzdeki günlerde belli olacak.

Son olarak sahasında Bodrumspor'a 2-1 mağlup olarak küme düşme hattının yalnızca 1 puan üzerinde bulunan Beyaz Martı, 10. haftası geride kalan ligde 15. sırada yer alıyor. Lacivert beyazlılar, Taşkın Güngör yönetiminde 6 mağlubiyet, 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Sarıyer yönetimi, ligde alınan kötü sonuçlar ve yetersiz futbolun ardından eleştiri oklarının hedefi olan Taşkın Güngör ile karşılıklı görüşmelerin ardından sözleşmeyi feshetti.

"Sarıyer'de görev yapmaktan büyük onur duydum"

Sarıyer'de görev yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Taşkın Güngör, "Sarıyer gibi Türkiye'nin en önemli ve köklü kulüplerinden birinde görev yapmaktan büyük onur duydum. Her ne kadar istediğimiz sonuçları alamasak da görev sürme boyunca elimden geleni yaptım. Beyaz Martı'nın kalbimdeki yeri her zaman ayrı olacak. Sarıyer'e kalan maçlarda başarılar diliyorum. İnşallah hak ettiği yerlere gelecek" dedi.

SARIYER POSTA