TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 5. haftasında lider Manisa Futbol Kulübü’ne konuk olan Sarıyer, rakibine 2-0 mağlup oldu. Lacivert beyazlılar, bu sonucun ardından ligdeki 2. yenilgisini aldı.

Ligde istediği sonuçları alamayan ve son olarak Ziraat Türkiye Kupası’ndan elendikten sonra Ahmet Akcan’ın yerine teknik direktörlük görevine Şaban Yıldırım’ı getiren Sarıyer, yeni hocasıyla birlikte ilk maçına çıktı.

KÖTÜ GİDİŞAT SÜRÜYOR

Mümin Özkasap Stadı’nda oynanan mücadelede rakibinin 16. ve 77. dakikada attığı gollere engel olamayan lacivert beyazlı ekip, sahadan 2-0 yenilgi ile ayrıldı. Beyaz Martı, bu sonucun ardından haftayı 7 puan ile 11. sırada tamamlarken, Manisa Futbol Kulübü ise liderliğini sürdürdü.

MAÇIN İLK 11’LERİ

Manisa: Ömer Kahveci, Mustafa Çakır, Salih Zafer Kurşunlu, Erhan Kara, Volkan Okumak, Onur Kolay, Umut Kaya, Mehmet Yılmaz, Dilaver Güçlü, Oğuz Kocabal, Serdar Deliktaş.

Sarıyer: Ali Türkan, Şaban Özel, Şahin Şafakoğlu, Ozan Solak, Hüsnü Başkurt, Alim Harlak, Doğukan Emeksiz, İlter Ayyıldız, Adem Koçak, Yaser Yıldız, Bertul Kocabaş.

Sarıyer, ligin 6. haftasında 5 Ekim Cumartesi günü Amed Sportif Faaliyetler’i konuk edecek.

SARIYER POSTA