Sarıyer'deki Mersinli Ahmet Kamp Eğitim Merkezi'nde 18 Kasım'da kampa giren Büyükler Grekoromen Güreş A Milli Takımı'ndaki 13'ü sporcu olmak üzere toplam 15 kişinin corona virüs testi pozitif çıktı.

Toplam 52 sporcu ile 18 Kasım-10 Aralık tarihleri arasında hazırlıklarını Mersinli Ahmet Kamp Eğitim Merkezi'nde sürdürmesi planlanan Büyükler Grekoromen Güreş A Milli Takımı, Covid-19 vakaları ile sarsıldı.

"15 KİŞİDE POZİTİF BULGUYA RASTLANMIŞTIR"

Türkiye Güreş Federasyonu konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "İstanbul Sarıyer Mersinli Ahmet Tesisleri'nde kampta bulunan Grekoromen Güreş Milli Takımı'mızda teknik heyet ve güreşçiler ile tesislerde görevli idari personelimize Kovid-19 PCR testi uygulanmıştır. Yapılan testler neticesinde 13 güreşçimiz, kondisyonerimiz ve psikoloğumuz olmak üzere toplam 15 kişide pozitif bulguya rastlanmıştır. Tarama testleri pozitif sonuç verenlerin takip, izolasyon ve tedavi süreçlerine ilgili protokoller doğrultusunda başlanmıştır. Testleri pozitif çıkan sporcularımızın sağlık durumlarında olumsuz bir gelişme yoktur. Tüm sporcularımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

SARIYER POSTA GAZETESİ