Play-off turuna kalmak için mücadele veren Sarıyer, şampiyon Manisa Futbol Kulübü'nü sahasında konuk etti. Müsabaka golsüz eşitlikle tamamlanırken, lacivert beyazlı ekip ligin son maçını kazanması halinde play-off'a kalmayı garantileyecek.

Sarıyer'in Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'un 37. haftasında bir üst lige çıkmayı haftalar öncesinden garantileyen Manisa FK'yı ağırladı maçı CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek ve AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun da takip etti.

SAHASINDA 9. KEZ PUAN KAYBI YAŞADI

Rakibini mağlup etmesi durumunda play-off'a kalmayı garantileyecek olan Beyaz Martı, sahadan beraberlikle ayrıldı. Güçlü rakibi karşısında istediği futbolu sergileyemeyen ve gol pozisyonu üretmekte zorlanan Sarıyer, aldığı beraberlikle bu sezon sahasında 9. kez puan kaybı yaşadı.

SARIYER'DEN ŞAMPİYONA JEST

Sarıyerli futbolcular, şampiyonluğunu haftalar öncesinden garantileyen Manisa Futbol Kulübü'ne anlamlı bir jest yaptı. Lacivert beyazlı ekip, konuk takımın oyuncularını çıkış tüneli önünde bekleyip maçtan önce alkışladı.

PLAY-OFF İÇİN KAZANMAK ZORUNDA

60 puanla 5. sırada yer alan Sarıyer'in 59 puanla 24 Erzincanspor ve 57 puanla Afyonspor takip ediyor. Ligin son haftasında play-off ve küme düşme ihtimali bulunmayan Çorum FK'ya konuk olacak olan Beyaz Martı, deplasmanda kazanması halinde rakiplerinin alacağı sonuçlara bakmaksızın play-off'a kalacak. Lacivert beyazlılar olası bir mağlubiyette ise rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

Sarıyer ligin 38. haftasında 8 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00'da Çorum FK'ya konuk olacak.

SARIYER POSTA GAZETESİ