Sarıyer Motosiklet Kulübü tarafından MotocrossPark Kilyos'ta düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası İstanbul yarışı, toplam 136 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.

Zamana ve doğaya karşı yapılan yarışta, EnduroGP sınıfında birinciliği Rafet Karakuş (AVMK-GasGas) elde etti. İzzet Kazdal (AVMK-GasGas) ikinci sırada yer alırken, Bayram Uysal'da (AEMK-Sherco) üçüncü sırada yer aldı. Türkiye ATV Şampiyonası açılış ayağında ise ATV GP'de Ahmet Özgül (TITUS-Polaris) birinci, Burak Kaya (STMOK-Canam) ikinci ve Görkem Gül (F-Polaris) üçüncü sırayı elde etti.

ŞAMPİYONA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, salgın dönemi şartlarına rağmen şampiyonaya katılımdan dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek, "Enduro sezonunun açılış yarışına 136 sporcu katıldı. Salgın şartları ve de bir yıllık aradan sonra şampiyonaya büyük bir katılımın olmasından dolayı çok memnunuz. Bütün sporcular yarışa iyi hazırlanmışlar ve bunun da karşılığını aldıkları kupalarla gördüler. İnşallah diğer yarışlarımızı da açıkladığımız tarihlerde yaparak sezonu sorunsuz bir şekilde tamamlamak istiyoruz" dedi.

SARIYER POSTA GAZETESİ