Sarıyer'de sosyal medya üzerinden organize olan gençler arasında geniş katılımlı mahalleler arası halı saha futbol turnuvası düzenlendi. Final maçında Ferahevleri Mahallesi'ni 8-7 yenen Çayırbaşı, turnuvanın şampiyonu oldu.

'Birlik ve Beraberlik Futbol Turnuvası' adıyla mahalleler arası halı saha futbol turnuvası düzenledi. Sarıyer'den 26 mahallenin katıldığı turnuvada bugün final maçında Çayırbaşı ile Ferahevler arasında oynandı. Saat 19.00'da Kireçburnu'ndaki halı sahada oynanan karşılaşmayı Çayırbaşı kazandı.

"38 MAHALLEDEN 26'SI TURNUVAYA KATILDI"

Turnuvayı daha geniş katılımlı olarak her yıl düzenlemek istediklerini söyleyen turnuvanın organizatörlerinden Volkan Tiryaki, "Sosyal medya üzerinden görüştüğümüz bazı arkadaşlardan böyle bir fikir geldi. Sarıyer genelinde mahalleler arası futbol turnuvası düzenlemeye karar verdik. Sosyal medyadan duyuru yaptık. 38 mahalleden 26'sı turnuvaya katıldı. Bu turnuva İstanbul'da düzenlenmiş en büyük mahalleler arası futbol turnuvası. Birlik ve beraberliğimize katkı sağlamak için bu turnuvayı düzenliyoruz. Vatandaşların da turnuvaya ilgisi oldukça fazla" şeklinde konuştu.

SARIYER POSTA GAZETESİ