Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'un 30. haftasında Hekimoğlu Trabzon'u konuk edecek olan Sarıyer, daha önce hiç mağlup edemediği güçlü rakibini bu kez yenerek ligdeki çıkışını sürdürmek istiyor. Teknik Direktör Ekrem Al'ın göreve gelmesiyle birlikte başarılı sonuçlar alan lacivert beyazlı ekip, oynadığı son 4 karşılaşmadan 3 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.

49 puanla 4. sırada yer alan lacivert beyazlı ekip, 55 puana sahip olan ve 2. sırada bulunan Hekimoğlu Trabzon'u sahasında yenerek, hem zirve takibini sürdürmeyi hem de rakibi ile arasındaki puan farkını azaltmayı hedefliyor.

EN ÇOK GOL ATAN VE EN AZ GOL YİYEN KARŞI KARŞIYA

24 Mart Çarşamba günü saat 14.00'da Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda oynanacak karşılaşma öncesi bazı istatistikler dikkat çekiyor. 60 golle ligin en çok gol ikinci takımı olan Hekimoğlu Trabzon ile 20 golle en az gol yiyen takımı Sarıyer'in karşı karşıya geleceği müsabakanın sonucunu kaleciler ve golcüler belirleyecek.

SARIYER'İN GALİBİYETİ YOK

İlk kez 31 Ağustos 2014 yılında karşı karşıya gelen iki ekip, bu zamana kadar toplam 4 maç oynadı. Sarıyer bu karşılaşmalardan galibiyet alamazken, sahadan 3 mağlubiyet ve 1 beraberlikle ayrıldı. Ligin ilk yarısında oynanan müsabaka 2-0 Hekimoğlu Trabzon'un üstünlüğüyle sona ermişti.

KONUK EKİPTE CORONA VAKASI

1 oyuncuda corona virüs tespit edildiğini açıklayan Hekimoğlu Trabzon, şu bilgilendirmeyi yaptı: "Rutin olarak yapılan COVID-19 testinde bir oyuncumuzun PCR testi pozitif çıkmıştır. İzolasyona alınan oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır."

SARIYER POSTA GAZETESİ